Napisano 10 Wrzesień 200420 l |30min|3dsmax|zabawa z oswietleniem i kompozycja| --nastepnym razem wymodeluje cos. obiecuje.
Napisano 10 Wrzesień 200420 l moj nedzny umysl nie potrafi objac niezglebionej duchowosci oraz wielkopomnej koncepcji tego niesmiertelnego dziela. szkoda, ze raczysz nas ciagle tym samym monochromatycznym stylem.
Napisano 10 Wrzesień 200420 l doda m tylko ze sa dwa rodzaje sztuki. obieranie ziemniakow w zachecie i np.Malewicz; pani Doda i np. Robotobibok. nie chodz na skroty cokolwiek to znaczy
Napisano 10 Wrzesień 200420 l heh, popracuj więcej niż 30 minut, to zachwyci nie tylko formą, ale także treścią... mam nadzieję, że następnym razem będzie jakikolwiek model.
Napisano 10 Wrzesień 200420 l Autor w moim przypadku nadzieja matką... hekhem, czy ja coś mówiłem? chyba nie.
Napisano 10 Wrzesień 200420 l Choć Puste, Durne, Słabe i Nijakie (specjalnie z wielkich liter) i ludzie oczekują czegoś z pomysłem przekazem i treścią, to od strony plastycznej nawet... ładne. :) pozdrawiam
Napisano 10 Wrzesień 200420 l Hmm.... jeśli chciałbym to potraktować jkako sztukę to możnaby to jedynie w toalecie powiesić - praca nie przywodzi mi kompletnie nic na myśl... jest bez wyrazu... płaska... ale ma to coś, co sprawia, że mógłbym ją powiesić :) Lepsza niż poprzednia, jednak idziesz na skróty.. bardzo na skróty....
Napisano 10 Wrzesień 200420 l Autor mati: zamierzam się nauczyć prawdziwego modelowania i xsi|softimage. Wtedy będe trzepał animki w takich klimatach... Myślałem kiedyś nad spacerującym pająkiem, spotykającym takie właśnie dziwactwa jak tutaj oraz o twarzy w psychodelicznej teksturze ;) to drugie chyba już wkrótce...
Napisano 11 Wrzesień 200420 l Bardzo, bardzo... przyjemnie sie patrzy, czuc tez lekki niepokoj, do mnie to przemawia... moze za bardzo "szumi"
Napisano 11 Wrzesień 200420 l Autor teraz musze was przerazić. mam wizję i wymodeluję... twarz. :) ale bez obaw, nie będzie ona znowu taka typowa, hłe hłe.
Napisano 11 Wrzesień 200420 l podoba mi sie, takie nie wiadomo co, ale coś w tym jest :) ale często wykorzystywane w okładkach itd.
Napisano 14 Wrzesień 200420 l ładna kompozycja, światełko, i ogólnie ciekawe plastycznie :) pozdrawiam
Napisano 17 Wrzesień 200420 l hehe, a mi sie bardzo podoba. niektorzy musza skrytykowac wszystko co sie rusza.