Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

|30min|3dsmax|zabawa z oswietleniem i kompozycja|

--nastepnym razem wymodeluje cos. obiecuje.

the_white_cough.jpg

• Odpowiedzi 19
  • Wyświetleń 2,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

moj nedzny umysl nie potrafi objac niezglebionej duchowosci oraz wielkopomnej koncepcji tego niesmiertelnego dziela. szkoda, ze raczysz nas ciagle tym samym monochromatycznym stylem.

Napisano

doda m tylko ze sa dwa rodzaje sztuki. obieranie ziemniakow w zachecie i np.Malewicz; pani Doda i np. Robotobibok. nie chodz na skroty cokolwiek to znaczy

Napisano

heh, popracuj więcej niż 30 minut, to zachwyci nie tylko formą, ale także treścią...

mam nadzieję, że następnym razem będzie jakikolwiek model.

Napisano
  • Autor

w moim przypadku nadzieja matką... hekhem, czy ja coś mówiłem? chyba nie.

Napisano

Choć Puste, Durne, Słabe i Nijakie (specjalnie z wielkich liter) i ludzie oczekują czegoś z pomysłem przekazem i treścią, to od strony plastycznej nawet... ładne. :)

pozdrawiam

Napisano

Hmm.... jeśli chciałbym to potraktować jkako sztukę to możnaby to jedynie w toalecie powiesić - praca nie przywodzi mi kompletnie nic na myśl... jest bez wyrazu... płaska... ale ma to coś, co sprawia, że mógłbym ją powiesić :) Lepsza niż poprzednia, jednak idziesz na skróty.. bardzo na skróty....

Napisano
  • Autor

mati: zamierzam się nauczyć prawdziwego modelowania i xsi|softimage. Wtedy będe trzepał animki w takich klimatach... Myślałem kiedyś nad spacerującym pająkiem, spotykającym takie właśnie dziwactwa jak tutaj oraz o twarzy w psychodelicznej teksturze ;) to drugie chyba już wkrótce...

Napisano

Mnie się podoba, w antyrame i na ścianę można dać, a co.

Napisano

Bardzo, bardzo...

przyjemnie sie patrzy, czuc tez lekki niepokoj, do mnie to przemawia...

moze za bardzo "szumi"

Napisano
  • Autor

teraz musze was przerazić. mam wizję i wymodeluję... twarz. :) ale bez obaw, nie będzie ona znowu taka typowa, hłe hłe.

Napisano

podoba mi sie, takie nie wiadomo co, ale coś w tym jest :) ale często wykorzystywane w okładkach itd.

Napisano

ładna kompozycja, światełko, i ogólnie ciekawe plastycznie :)

pozdrawiam

Napisano
  • Autor

jeny, dzięki, spodziewałem się mocniejszej krytyki :)

Napisano

hehe, a mi sie bardzo podoba. niektorzy musza skrytykowac wszystko co sie rusza.

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności