Napisano 5 Marzec 201411 l Mam nadzieje że kiedyś doczekam się wersji gdzie ludziki odstawią rolę drugoplanową, bo to robienie z nich bohaterów kompletnie mi nie pasuje do tego filmu.
Napisano 5 Marzec 201411 l Jakoś nie mam takiej podjarki jak przy zwiastunach poprzednich części... Coś mi tu nie gra. Nie macie wrażenia, że technicznie odstaje od T1-3?
Napisano 5 Marzec 201411 l Nie macie wrażenia, że technicznie odstaje od T1-3? LoL, nie o_O Ale na końcu wybucha woda i trawa robi iskry!
Napisano 5 Marzec 201411 l Jakoś nie mam takiej podjarki jak przy zwiastunach poprzednich części... Coś mi tu nie gra. Nie macie wrażenia, że technicznie odstaje od T1-3? Może to effect PI, (Life After PI)? Jedno studio już zapłaciło cenę za jakość.
Napisano 5 Marzec 201411 l Wszystko jest takie czystrze nie macie taiego wrażenia? że wszystko lepiej widać? W poprzednich transformersach był taki chaos mgła dym itp że gucia było widać, a tutaj jakoś tak wszystko dobrze widać nie wiem czy to kwestia mniejszego post pro czy jak
Napisano 5 Marzec 201411 l Wszystko jest takie czystsze nie macie taiego wrażenia? że wszystko lepiej widać? W poprzednich transformersach był taki chaos mgła dym itp że gucia było widać, a tutaj jakoś tak wszystko dobrze widać nie wiem czy to kwestia mniejszego post pro czy jak Właśnie o to mi mniej więcej chodzi. Wszystko takie czyste, jakby compo nie bylo skończone jeszcze. Takie wrażenie odniosłem. Nie zmienia to faktu, że podoba mi się i tak. 1:39 - dziwnie to wygląda :D
Napisano 5 Marzec 201411 l Mi się wydaje że teraz jest ju to tak dopracowane te mechanizmyw końcu robią to 4 raz i mają chyb workflow ogarnięty już totalnie.. że nie przysłaniają tego dymem aż tak bardzo.. bo teraz przejrzałem poprzednie części.. przejrzałem parę klatek i tam jest tyle syfu w powietrzu i to też często w sumie nie wiadomo z kąd. Ja tam wole jak jest tak czysto.
Napisano 5 Marzec 201411 l Wygląda tak samo jak poprzednie części. Tylko bohaterowie wydają się bardziej sympatyczni. Bayhem ;) na swojej stronie wrzucił wersję 1080p do ściągnięcia: http://bayhem.com/1f4ruIU (310 MB) Można też obejrzeć na YouTubie w UltraHD:
Napisano 5 Marzec 201411 l Ej to jest tak dziwnie czyste że aż niemożliwe nie wiem nie opłacili kolesi od tekstur czy teraz jest moda na Bling bling surface? Zatrzymajcie sobię na niektórych momentach ;]
Napisano 5 Marzec 201411 l ostatnie ujecie z dino wyglada jak z jakiegos Koreanskiego filmu SciFi ;) reszta efektow calkiem fajna ,
Napisano 5 Marzec 201411 l Ładne kolorki i udziekowienie :) a Dino słąby i jak sztucznie sie przewala a robot drze ryja jak jakis rycerz z Astreixa :D
Napisano 5 Marzec 201411 l Znowu marudzicie. :D Dinoboty są extra i fajnie wygląda nowy Bumblebee. A czyste...moim zdaniem całkiem propsie i miażdży suty jak się UltraHD odpali. Myślę, że to by ekstra wyglądało w Imaxie i w 3D takie ostre jak żyleta, a nie jak zawsze - emitują kilo śmieci prosto na twarz. Edytowane 5 Marzec 201411 l przez CzAk1
Napisano 5 Marzec 201411 l do momentu pojawienia sie slawnego t-rexa klimat calkiem konkretny nawet, duzo lepszy trailer niz poprzedni....
Napisano 6 Marzec 201411 l ..kurde, a pamiętam wypowiedź reżysera, że ta część będzie "poważniejsza" . Tymczasem, jak już wspomniano - woda i trawa wybucha. W poprzednim trailerze widać jak jeszcze mur z kamienia produkował fajerwerki :/