Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 5
  • Wyświetleń 3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Już któryś raz to widzę i serio nie znajduje w tym żadnego celu poza reklamą sponsorów i klepaniem się po tyłkach. Bełkot jak z notek prasowych Adobe, które z resztą tą akcje również organizuje. Ogromna pompa PRowa zrobiona w ogół jednego średnio ładnego obrazka jakby był jakimś wiekopomnym dziełem. Meeeh.

Napisano
  • Autor

@Monio: serio? Moim zdaniem jednak z fajniejszych akcji. Sporo osób kolekcjonuje te PSD. Nie lubisz czasami papatrzeć jak to robią inni. Dostajesz plik źródłowy i możesz sobie przeklikać co i jak. A nie są to pierwsi lepsi ludzie z ulicy.

Napisano

akcja spoko, tylko na maxie udzielają się ludzie doswiadczeni więc im to nie robi roznicy, ale sama inicjatywa dla początkujących rewelacyjna.

Napisano

Adek- Z poukładanych warstw zbyt wiele o procesie tworzenia się ludzie nie dowiedzą. Stad moje zdziwienie zainteresowaniem tego projektu.

Z drugiej strony może to i nawet spoko sprawa. W sumie nie wziąłem pod uwage że to może być jakaś tam inspiracja dla początkujacych grafików. Każdy kiedyś musiał ogarnąć prace z warstwami, tryby mieszania itp.