Napisano 17 Marzec 201411 l Witam, chciałem podzielić się z wami kilkoma ostatnimi wizkami jakie wykonałem dla pewnej firmy zajmującej się produkcją drzwi. Jedne lepsze, drugie gorsze ale ogólnie jestem zadowolony bo termin był napięty, w zasadzie miałem po jednym dniu na dwie wizki. Napiszcie co kłuje w oczy aby następnym razem nie popełniać już tych samych błędów! Pozdrawiam
Napisano 17 Marzec 201411 l Na niektórych obrazkach (na pewno na pierwszych), Twoje drzwi będą "rysowały" podłogę.
Napisano 18 Marzec 201411 l Mi się podoba, nie mam zastrzeżeń. A aranżacje wnętrz to też Twoje pomysły?
Napisano 18 Marzec 201411 l Autor Dynamico - zgadzam się :) Mulholland - aranżacje to też moje wymysły, dostaje tylko plik CADowski z drzwiami, resztę już muszę sam wykombinować i zrobić.
Napisano 18 Marzec 201411 l Hej! Jakbys dal sam drugi obrazek to watek by wymiatal - ta druga wizka jest kozacka - reszta troche w tyle.
Napisano 15 Kwiecień 201410 l przeglądam sobie jakieś pierdoły w internetach. Wchodzę sobie tutaj: http://dom.wp.pl/gid,16537464,img,16537579,kat,1036595,page,3,title,Podloga-ratunkiem-dla-malych-wnetrz,galeria.html i po sekundzie już wiedziałem gdzie widziałem te obrazki :) Bardzo charakterystyczne i fajne te vizki. Gratulacje! pozdr ! PS choć jak tak patrzeć o czym oni tam piszą to nie bardzo się do tego mają te vizki. Czy przypadkiem WP nie "zapożyczyło" sobie Twoich renderów ?
Napisano 17 Kwiecień 201410 l Autor Dzięki Fr3d3k! Tak się własnie zastanawiam skąd mają te rendery skoro były robione do katalogu, a jedyne miejsce gdzie je wrzuciłem to forum :) Jak widać na "wp" wychodzą z założenia, że skoro jest w necie to można spokojnie brać :)