irlethann Napisano 11 Wrzesień 2014 Autor Share Napisano 11 Wrzesień 2014 no to znowu up :) http://fc05.deviantart.net/fs70/f/2014/241/b/3/norway_by_irlethann-d7x56l5.png http://fc05.deviantart.net/fs71/f/2014/243/5/6/alien_landscape_by_irlethann-d7xewbc.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irlethann Napisano 14 Wrzesień 2014 Autor Share Napisano 14 Wrzesień 2014 coś tam cyberpunkowego... dżizas, jaką mam fazę na to :D http://fc02.deviantart.net/fs71/f/2014/257/2/a/garages_by_irlethann-d7z5y73.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irlethann Napisano 24 Wrzesień 2014 Autor Share Napisano 24 Wrzesień 2014 Jakieś postacie dla odmiany. Chyba jest krzywy :P http://fc06.deviantart.net/fs71/f/2014/266/2/9/jorg_by_irlethann-d80afxb.png http://fc02.deviantart.net/fs70/f/2014/262/1/e/yuvhiel_s_concept_by_irlethann-d7zpuu3.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamesanin Napisano 26 Wrzesień 2014 Share Napisano 26 Wrzesień 2014 działajcie obywatelko naród was popiera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość DanielNiszczota Napisano 28 Wrzesień 2014 Share Napisano 28 Wrzesień 2014 fajne postacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rozpu Napisano 28 Wrzesień 2014 Share Napisano 28 Wrzesień 2014 mało widać przestrzeń na tych envirkach, staraj się "przesadzac" z perspektywą powietrzną, byleby tylko uzyskac głębie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irlethann Napisano 1 Październik 2014 Autor Share Napisano 1 Październik 2014 Dzięki chłopaki. No to kolejny charakterek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irlethann Napisano 10 Listopad 2014 Autor Share Napisano 10 Listopad 2014 (edytowane) Edytowane 10 Listopad 2014 przez irlethann Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irlethann Napisano 20 Listopad 2014 Autor Share Napisano 20 Listopad 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irlethann Napisano 18 Grudzień 2014 Autor Share Napisano 18 Grudzień 2014 coś nowego. W ogóle ostatnio nie mam zupełnie czasu na coś większego, więc więcej szkiców ;) Niedługo wolne to trzeba będzie nadrobić zaległości. Moja postać w D&D. Pewnie pójdzie z nią seria, o ile wyrobię się przed jej śmiercią. : D No to tyle na razie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irlethann Napisano 5 Styczeń 2015 Autor Share Napisano 5 Styczeń 2015 (edytowane) a sobie wrzucę. Edytowane 5 Styczeń 2015 przez irlethann Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rozpu Napisano 6 Styczeń 2015 Share Napisano 6 Styczeń 2015 co do tego pierwszego to troche za mocno wszystko równymi liniami pooddzielane, zobacz sobie u nicponima jak on oddziela powierzchnie, albo po prostu poobserwuj w naturze. krawedzie sie rozmazują, wyostrzaja, mają nieregularne kształty itd a to drugie mało czytelne, tak naprawde tylko domyslam sie co czym jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irlethann Napisano 25 Styczeń 2015 Autor Share Napisano 25 Styczeń 2015 Dzięki Rozpu, nie wiem czy ktoś Ci kiedyś mówił, ale masz dobre oko do wyłapywania błędów. Tylko za bardzo nie wiem, dlaczego to drugie jest mało czytelne. Jakbyś mógł nieco bardziej rozwinąć swoją myśl, to będę wdzięczna. :D Jakieś ćwiczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rosikowski Napisano 25 Styczeń 2015 Share Napisano 25 Styczeń 2015 Jest mało czytelne ponieważ stosunek ciemnych do jasnych plam jest za mały, (zmiana waloru = zmiana formy) przez co nie widzimy o jaką farmę Ci chodziło, w szczególności na pierwszym planie, na drugim już trochę lepiej, ok rozumiemy warunki atmosferyczne są jakie są ale przydałoby się oddzielić te (formy) bardziej przy takich mglistych warunkach gdzie słońce ma trudności z przedostaniem się przez zastępy chmur najjaśniejsze będą płaszczyzny zwrócone ku górze (bo chmury rozpraszają te promienie) wpisz sobie w google "overcast light" i oglądaj, na dworze zrobi się pochmurnie ? wyjdź na spacer i oglądaj :D poza tym na horyzoncie też oddzielaj bryły od Siebie, tam przecież też coś się dzieje i nie bój się przyciemnić spodu chmur żeby pokazać ich bryłe, no i tutaj nasz ciemny spód chmur się przydał żeby pokazać tą kosmiczną architekturę na horyzoncie, teraz ją lepiej widać nie ? :) a ten wodospad to wodospad czy zamarznięty wodospad ? :D pytam się, bo gdzie nie gdzie są jakby takie rozpryski wody, ale nawet spoko jest on wykończony tak jakby był zamarznięty więc nie wiem lekki Overpaint, wybacz że nie w kolorze ale nie potrafię jeszcze instynktownie malować (w kolorze) :) a tutaj linie zbiegu pogubiłaś i nie wiem o co Ci Rozpu chodzi z "za mocno wszystko równymi liniami pooddzielane" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irlethann Napisano 26 Styczeń 2015 Autor Share Napisano 26 Styczeń 2015 Wielkie dzięki, trochę mi się to 'rozjaśniło'. W sumie miał to być normalny wodospad, ale zamrożony jest bardziej.. cool :D Spróbuję się dostosować do tego, bo takie światło strasznie mi się podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irlethann Napisano 29 Styczeń 2015 Autor Share Napisano 29 Styczeń 2015 Trochę w innym stylu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraxMustHurt Napisano 29 Styczeń 2015 Share Napisano 29 Styczeń 2015 Też trochę mało czytelne. Niby jest wyraźny focal point ale wszystko dość mocno jednolite. Jeśli to coś, co trzyma postać tyłem świeci, to nie powinno oświetlać też twarzy demona? Dało by to jej chyba większą wyrazistość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irlethann Napisano 2 Marzec 2015 Autor Share Napisano 2 Marzec 2015 Mały powiew świeżości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irlethann Napisano 19 Kwiecień 2015 Autor Share Napisano 19 Kwiecień 2015 kolejny update Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rozpu Napisano 19 Kwiecień 2015 Share Napisano 19 Kwiecień 2015 robisz postępy c: http://fc00.deviantart.net/fs70/f/2015/045/9/b/a_man_from_slums_by_irlethann-d8hxhgi.png troche statyczna poza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irlethann Napisano 24 Październik 2015 Autor Share Napisano 24 Październik 2015 okej, trochę mnie nie było, więc wrzucę mały update :P Na początek kilka poprawionych artów: No i kilka których jeszcze tu nie wrzucałam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irlethann Napisano 2 Maj 2016 Autor Share Napisano 2 Maj 2016 kilka kolejnych artów. w sumie nie wiem po co tą górę robiłam, ale zrobiłam to wrzucę :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucyfer Napisano 3 Maj 2016 Share Napisano 3 Maj 2016 Wydają się płaskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZiN Napisano 3 Maj 2016 Share Napisano 3 Maj 2016 W drugim fajnie wyszedł śnieg, ale to czarne coś baza/statek, wydaje mi się, że na styku góry osiąga zbyt jasny walor, przynajmniej od prawej strony, w sensie, że to ciemne coś powinno się wyraźniej odcinać ciemniejszym walorem od jasnych szczytów. Na drugim i trzecim trzeba by popracować nad materiałami, te napisy mi się nie podobają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi