keid Napisano 29 Marzec 2014 Napisano 29 Marzec 2014 (edytowane) Witam, Chciałbym przedstawić takiego oto trolla, którego udało mi się ostatnio wykonać :D. Zbrush, Photoshop. Behance z zoomami. Edytowane 25 Wrzesień 2014 przez keid
Fixed Napisano 31 Marzec 2014 Napisano 31 Marzec 2014 dziwne, że nikt nic nie pisze, mi się praca bardzo podoba. Zwłaszcza kolory, oświetlenie i wyraz twarzy trola, jest przekonywujący :) pozdrawiam!
Gość ATline Napisano 17 Kwiecień 2014 Napisano 17 Kwiecień 2014 Bardzo oryginalna kreska. Podoba mi się takie groteskowe podejście do tematu. Powinnaś go zrobić wychodzącego z jakiejś miejskiej pijalki:)
Bacry Napisano 25 Kwiecień 2014 Napisano 25 Kwiecień 2014 model fajny ale materiał już tylko średni. Troszkę za nadto monotonny. Pazury przydały by się brudniejsze i bardziej poorane. Ogólnie dość fajne.
Tomasz G Napisano 29 Kwiecień 2014 Napisano 29 Kwiecień 2014 Bardzo fajnie moim zdaniem wyszedł efekt ps. Jako ilustracja, kolory ten ogień i wogóle zajebiście. Jedynei można się przyczepić do anatomii. Trochę dziwnie trzyma ten topór, nie wiadomo czy jest bierze zamach. Jeśli tak miało byc to tego nie czuć. Wydaje się jakby opierał go na barkach. Sama bryła też mogła by byc ciekawsza. Powinineś chyba troche wiecej posiłkowac się refkami. Dobrze to zrobi dla ogólu projektu. Tak czy inaczej efekt z podkolorowaneim robi wrażenie. Pozdrawiam
infected Napisano 29 Kwiecień 2014 Napisano 29 Kwiecień 2014 Bardzo fajnie - mnie sie bardzo podoba... Trochę dziwnie trzyma ten topór, nie wiadomo czy jest bierze zamach. Jeśli tak miało byc to tego nie czuć. Pozdrawiam ... a moze po prostu skrobie sie po plecach...
Rekomendowane odpowiedzi