JoseConseco Napisano 8 Kwiecień 2014 Napisano 8 Kwiecień 2014 (edytowane) Inspirowane Alitą, ale na luzie i bez kopiowania, tylko raczej własna jej wersja. Rzeźba w 3d coat, render cycles. Edycja posta: dodałem tło wg. sugestii Mulholland Edytowane 10 Kwiecień 2014 przez JoseConseco
Mulholland Napisano 9 Kwiecień 2014 Napisano 9 Kwiecień 2014 Bardzo fajne, twarzyczka ci świetnie wyszła. Ten pionowy kadr coś nieostry chyba. Szkoda tylko że tło takie zostawiłeś, całość przez to traci, bo wygląda na nieskończoną pracę.
JoseConseco Napisano 10 Kwiecień 2014 Autor Napisano 10 Kwiecień 2014 YetoKnight, Mulholland dzięki. Dodałem tło jakieś abstrakcyjne, bo faktycznie kiepsko to wcześniej wyglądało. No i wersja cartoon, aby przetestować filtry krity.
ArTooRo Napisano 10 Kwiecień 2014 Napisano 10 Kwiecień 2014 Bardzo fajne, mega charakterny pyszczek. Jakbym miał się czepiać to rękawiczka wygląda jakby była zbyt sztywna by mogła się w niej dłoń zginać - chodzi mi o nadgarstek. Prawdopodobnie to shader mówi nam, że jest z metalu/porcelany i stąd to wrażenie, a nie widać wyraźnie wyseparowanych elementów np kciuka, który normalnei zgina się dużo dalej niż tylko tam gdzie są same palce. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi