dzudzu Napisano 13 Wrzesień 2004 Share Napisano 13 Wrzesień 2004 NIEAKTUALNE !!!!! kiedys ktos powiedzial, ze ... 'bedzie jeszcze tak, ze czlowiek calowac bedzie slad stopy ludzkiej'; na podobnym motywie chcialbym sie oprzec; czlowiek, ktory wedruje po swiecie, w przekonaniu, ze jest tym ostatnim natyka sie nagle na pozornie swiezy slad ludzkiej stopy; interesuje mnie co czuje w tym momencie wedrowiec :) w jego twarzy klebi sie burza emocji; apatia, poczycie bezsensu, pustka i samotnosc, swiadomosc absurdu istnienia nagle sciera sie z czyms na co nie wiadomo jak reagowac; cos w nim peka, czuje ze trzeba szukac, plonna nadzieja walczy z ciemnoscia i zimnem jego wewnetrznego swiata. chce sie skupic na emocji czlowieka; sprobuje to wyrazic wyrazem twarzy, ekspresyjnym tlem, swiatlem itd. chce tez pokombinowac z technika malarska, na ktora jeszcze nie mam pomyslu :) narazie nie mam czasu sie za to zabrac, ale konkurs trwa do grudnia, wiec w razie co ... zaklepuje temat :) zmieniam trochę temat; konceprcja podobna - chcę się skupić na emocjach człowieka, który jest ostatnim na ziemi :) sobie myślę, że taki człowiek, wcale nie będzie rozstrząsać swojej sytuacji, nie będzie łapał doła; myślę, że człowiek odszedł by od tradycyjnie pojmowanego sposobu rozumowania; ostatni człowiek na ziemi syntezuje z tą ziemią; wycisza się i skupia na oceanach, przyrodzi, porach roku, pływie oceanów .... itd. ja przedstawiam stan umysłu człowieka (tu kobieta); w ludzkim rozumieniu - obłąkana, lecz tak narawdę rytm jej myśli rezonuje z rytmem absolutu ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 13 Wrzesień 2004 Share Napisano 13 Wrzesień 2004 wow! fajny temacik, jak jeszcze popracujesz nad prackę to może będzie I-st place :) powodzenia!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
little-ninja Napisano 13 Wrzesień 2004 Share Napisano 13 Wrzesień 2004 heh tez o tym myslalem ale wybor padl na cos innego ... nie daj plamy dzudzu ;) poz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzudzu Napisano 13 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 13 Wrzesień 2004 plamy? chociaz slabo rysuje to stawiam piwo, jesli samym pomyslem sie nie dopcham do award :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
little-ninja Napisano 13 Wrzesień 2004 Share Napisano 13 Wrzesień 2004 i tego tobie i wszystkim zycze ...(heh to chyba zdziebko utopijna wizja ;)) poz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolegaalek Napisano 13 Wrzesień 2004 Share Napisano 13 Wrzesień 2004 dzudzu- ty masz się niby dostać do award?! Ciekawe jak, skoro wszystkie moje rysunki będą zajmowały kolejno- 1,2,3,4,5,6,7,8 miejsca;) A co to pomysłu to bardzo mi się podoba liczę, że niedługo już jakiś chociażby najprostszy szkic umieścisz. Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzudzu Napisano 13 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 13 Wrzesień 2004 ninja: hehe pewnie, ze utopijna po prostu piwem dzielilem :) kolezka: kiedys tam cos umieszcze; na razie troche brak czasu, ale bede sie nosil z tematem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shin Napisano 15 Wrzesień 2004 Share Napisano 15 Wrzesień 2004 dzudzu: nie "ktos kiedys powiedzial" tylko Bibla sie klania;) a tak pozatym, myslalem nad tym, ale stwierdzilem ze napewno ktos to wezmie;) yesss my preciousss, we need a good concept ergo potrzebujemy duzo stymulantow...hmmm... powodzenia wspoluczesnikom zycze:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzudzu Napisano 15 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 15 Wrzesień 2004 shin: naprawde? wiem, ze skads to zanlem ale nie wiedzialem skad :( teraz juz wiem, ktora ksiega? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shin Napisano 15 Wrzesień 2004 Share Napisano 15 Wrzesień 2004 processing... 30 mins later: grrr, nie moge znalezc, ale to napewno z Biblii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzudzu Napisano 21 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 21 Wrzesień 2004 wlasciwie to chyba powinienem to tu umieszczac a nie w speedach (choc to sa speedy), bo cwicze wyraz twarzy dla mojego podroznika (jak widac ma to byc kobitka :) przypomne: wyraz twarzy ma byc ... nieokreslony :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzudzu Napisano 21 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 21 Wrzesień 2004 i jeszcze jeden; hmm ... jeszcze poeksperymentuje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 21 Wrzesień 2004 Share Napisano 21 Wrzesień 2004 Niezle uchwyciles te 'miny', kazda cos wyraza. Ta pierwsza bardziej nieokreslona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzudzu Napisano 21 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 21 Wrzesień 2004 hmmm. kolejna próba: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
geminus Napisano 21 Wrzesień 2004 Share Napisano 21 Wrzesień 2004 Witaj dzudzu hoho ,jestem pod wrażeniem. Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzudzu Napisano 21 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 21 Wrzesień 2004 witaj geminus :) thx ... pracuje dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weedlog Napisano 21 Wrzesień 2004 Share Napisano 21 Wrzesień 2004 Moim zdaniem pierwszy wyraz twarzy jest najlepszy jak do tej pory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 21 Wrzesień 2004 Share Napisano 21 Wrzesień 2004 tez jestem za pierwszym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzudzu Napisano 22 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 22 Wrzesień 2004 :) mnie tez pierwszy najbardziej podchodzi, ale kombinuje z pomyslem by wrzucic na scene kilka wyrazów twarzy - taka forma wizualizacji burzy nastrojów; nie wiem tylko jeszcze jak to wtopic w scene, by wszystko ladnie gralo. sie zobaczy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzudzu Napisano 8 Listopad 2004 Autor Share Napisano 8 Listopad 2004 może spóbuję nieco ekspresyjnego podejścia do tematu ... nie wiem. edit: wrzucę jeszcze jakieś poszarpane ubranko; człowiek to baba z siurakiem albo facet z cycami ... wszystko jedno; za kilkaset lat coś takiego będzie powszechne :> edit2: podmieniłem obrazek bo zmiany były niewielkie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzudzu Napisano 9 Listopad 2004 Autor Share Napisano 9 Listopad 2004 ZMIANA TEMATU!!! (patrz. 1 post) zmieniłem temat bo temten wydał mi się głupi :/ na razie pierwszy szkic; z grubsza plamy, by wiedzieć co i jak .... no to lecimy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prabab Napisano 10 Listopad 2004 Share Napisano 10 Listopad 2004 Ona jest w ciąży, tak? Poza tym, co to za tło jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzudzu Napisano 11 Listopad 2004 Autor Share Napisano 11 Listopad 2004 tak, jest w ciąży z kulą ziemską a w tle miały być pirwotnie obrazy świata, burze, sztormy, zachody słońca itd. takie pomieszanie z poplątaniem oddające jedność z ziemią ... ale coś mi znowu nie pasuje. chyba zmienię kompozycję :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sil Napisano 17 Listopad 2004 Share Napisano 17 Listopad 2004 swietnie ci idzie nauka wyrażania uczuć i przedstawiania ich na twarzach rysowanych przez Ciebie postaci:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siegmar Napisano 19 Listopad 2004 Share Napisano 19 Listopad 2004 hehm .. no moja tez jest w ciazy ... to znaczy kobita na mojej pracy .. ufff ... ale nie wiem czy dam rade to dokonczyc! na razie niewiele widac! pomysl ciekawy ... szkic dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzudzu Napisano 19 Listopad 2004 Autor Share Napisano 19 Listopad 2004 hehe to chyba mamy ten sam problem ... ja już pasuję, nie mam czasu siedzieć nad tym szkicem. może następna bitwa będzie owocniejsza :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smart Napisano 19 Listopad 2004 Share Napisano 19 Listopad 2004 dzudzu-ale Ty fajnie rysujesz:) szkoda że rezygnujesz:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi