Napisano 18 Marzec 200321 l Poniewaz aktualnie wszyscy w WIPie robia smoki i samochody, ja, \"za kare\" zrobilem ostatnio cos absolutnie banalnego! Przedstawiam wiec \"kulki\": haha :D http://mareg.adns.pl/r16.html pozdr
Napisano 18 Marzec 200321 l ja ? :):) no chyba mnie z kims pomyliles :P [Edited on 18-3-2003 by Staleigner]
Napisano 18 Marzec 200321 l ;)b. fajne lubie macro(sam chce jakies fajne zrobic) pozdrowienia t [Edited on 18-3-2003 by Tomek Kosiorek] [Edited on 18-3-2003 by Tomek Kosiorek]
Napisano 19 Marzec 200321 l No hehe ja sobie czytam kulki i czekam na kuleczki a tu wypasiorex na maxiorex hehe pomysł godny nasladowania hehe Gratuluje ;)
Napisano 19 Marzec 200321 l cmykiem nie pójdzie ale można chyba Pantonem :) BTW mokry materiał bomba! chyba sobie zeskanowałeś język :D
Napisano 20 Marzec 200321 l Autor marcoos: owszem pantone spot albo na chexachromie!! Ale to tylko koncepcja i jedna z wersji do pokazania klientowi - nawet nie wiem jak sie sprawa zakonczyla. A gdyby tak przypadkiem klientowi sie spodobalo, to trzeba by mu tlumaczyc ze wydruk bylby duzo drozszy niz w CMYKu bo takich kolorow... - a takie rzeczy sa jak pewnie wiesz niewytlumaczalne :) Zreszta wyglada na to ze znowu robotka za free.... pozdr
Napisano 20 Marzec 200321 l no wesole niebieskie kuleczki ale jakos \"smacznie\" wygladaja .... ja winogrono tylko ze niebieskie a tak powaznie to swiatlo i textury a poprostu bomba !!! szkoda ze nie zobacze tego na reklamie :(
Napisano 22 Marzec 200321 l konkretnie mi sie podobaja takie pracki... wszystko proste a efekt doskonaly...
Napisano 23 Marzec 200321 l Ja powiem tak, gdyby były z czarne koszulki z takim nadrukiem (w białej ramce) na klatce piersiowej, a na plecach jakieś szare odręczne rysunki pierwiastków.... To bym sobie kupił taką koszulkę na specjalne okazje ;).
Napisano 11 Kwiecień 200321 l kurde, zajebiste te kulki, jak zrobiles te wypas materialy ?!?!?!?!?. tez probowalem zrobic cos takiego, ale materialy byly do dupy w porownaniu z twoimi. aha, jakiego renderera uzyles ?
Napisano 11 Kwiecień 200321 l Autor ...finalRender a materialy, coz wyszly takie po kilku eksperymentach, ale niestety to juz \"tajemnica zawodowa\" :) pozdr