mnemon Napisano 14 Wrzesień 2004 Share Napisano 14 Wrzesień 2004 Moja mała wizja ostatniego człowieka osadzona jest w połowie XXI wieku.Ziemie spustoszył śmiertelny wirus pochodzenia pozaziemskigo, jedyny człowiek jakiego udało sie robotom(naszym sługom) w pore odizolowac jest teraz obiektem badań nad antidotum prowadzonym we wpełni zautomatyzowanym laboratorium epidemiologicznym NATO, oczywiście zakładając że sztuczna inteligencja jest juz bardzo zaawansowana.Nie bede wiecej wymyslal bo William Gibson to ze mnie nie jest:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buczer Napisano 14 Wrzesień 2004 Share Napisano 14 Wrzesień 2004 i oto ten pan udowadnia wszystkim ze szkic moze byc czasami ładny ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prabab Napisano 15 Wrzesień 2004 Share Napisano 15 Wrzesień 2004 A nawet że może być piękny :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paul_PL Napisano 15 Wrzesień 2004 Share Napisano 15 Wrzesień 2004 Podpisuję się pod powyzszymi wypowidziami.Sugerowałbym dodac mnóstwo maszym w tle (zamiast tych pustych ścian) ,zeby podkreslic ogrom wysiłku jaki wkładają maszyny w podtrzymanie zycia tej ostatnmiej ludzkiej istoty.Taka moja sugestia:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mnemon Napisano 15 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 15 Wrzesień 2004 THX.Drugi plan narazie olałem, ale maszynek do miesa bedzie wiecej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomur Napisano 15 Wrzesień 2004 Share Napisano 15 Wrzesień 2004 Ten motyw z juz byl! Radze zajrzec do archwum bitwy "Milosc w umysle szalenca" i zobaczyc pracke Phantoma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mnemon Napisano 15 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 15 Wrzesień 2004 Wszystko już gdzies kiedys bylo, a pracy phantoma nie wiedzialem.pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eol Napisano 15 Wrzesień 2004 Share Napisano 15 Wrzesień 2004 piekny ten szkic:) naprawde mi sie podoba a te robociki podobne do tych z filmu I robot, powodzenia!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mnemon Napisano 29 Październik 2004 Autor Share Napisano 29 Październik 2004 troche pokolorowalem, ale jeszcze duzo roboty:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prabab Napisano 29 Październik 2004 Share Napisano 29 Październik 2004 W końcu update jakiś. Ja ci powiem, że trochę zbyt zielono tam. Powinieneś zrobić jakieś inne kolory, ewentualnie drugie (niebieskie?) światło z innej strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pileq Napisano 30 Październik 2004 Share Napisano 30 Październik 2004 heh nic nie mowiac, ja wybralbym ten szkic :) Jest po prostu bardziej klimatyczny jak dla mnie :) Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mnemon Napisano 30 Październik 2004 Autor Share Napisano 30 Październik 2004 racja, moze w tym kieronku pojde? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prabab Napisano 30 Październik 2004 Share Napisano 30 Październik 2004 Właściwie, to teraz jest super jak zrobiłeś, ale ten zółty bardziej by pasował do niebieskiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Samug Napisano 1 Listopad 2004 Share Napisano 1 Listopad 2004 Niewiem dlaczego ale takie klimaty kojaząmi sie z niebieskim. Pozatym bomba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mnemon Napisano 1 Listopad 2004 Autor Share Napisano 1 Listopad 2004 dzis tez troche podłubałem, ostatniegog narazie nie tykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mnemon Napisano 4 Listopad 2004 Autor Share Napisano 4 Listopad 2004 finalną pracke wrzuce na jakis server, bo kompresja masakruje jakosc, tymczasem kolejna faza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mnemon Napisano 7 Listopad 2004 Autor Share Napisano 7 Listopad 2004 jedziemy dalej z koksem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaleN Napisano 8 Listopad 2004 Share Napisano 8 Listopad 2004 fajnie, fajnie. Moglbys jeszcze troche klabli/rur zwizsajacych z sufitow dorzucic. Rzucane przez nie cienie moglyby wygladac bardzo ciekawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prabab Napisano 8 Listopad 2004 Share Napisano 8 Listopad 2004 Teraz bardzo ładnie ;) Ale w ta postać w kanistrze bacta (zboczenie psychiczne :D) wygląda jakby była w ogóle z innego miejsca. Droidy tak ładnie wycieniowane, a postać płaska taka, a do tego czarne COŚ jest w około niej, sprawia, że wygląda jakby była tam wklejona (i mówiąc wklejona, nie mam na myśli ctrl+c ,ctrl+v tylko wklejenie na obrazek wyciętego zdjęcia z gazety - czyli pokrótce - postać z jest z innej bajki :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mnemon Napisano 8 Listopad 2004 Autor Share Napisano 8 Listopad 2004 dzieki.Wiesz Kalen nie wiem czy bym sprostal temu cieniowaniu, ale pomysle nad tym.Prabab oczywiscie masz racje, ale nie obawiaj sie, nad postacia jeszcze przysiąde.pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sil Napisano 9 Listopad 2004 Share Napisano 9 Listopad 2004 witam moim zdaniem powinny dominowac kolory raczej chłodne np. zamiast zółtego paska - niebieski pasek; moim zdaniem kolor jest ważny, bo czytając wstęp do twojego pomysłu odnosi się wrażenie, że to raczej smutna HISTORIA, ŻE LUDZKOŚĆ została spustoszona przez jakiegoś wirusa i dlatego moim zdaniempowinny dominować kolory chłodne ale to tylko moje zdanie... pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sil Napisano 9 Listopad 2004 Share Napisano 9 Listopad 2004 p.s. za dużo tego moim zdaniem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mnemon Napisano 9 Listopad 2004 Autor Share Napisano 9 Listopad 2004 dzieki sil za sugestie, z tymi chlodnymi kolorami masz chyba racje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prabab Napisano 10 Listopad 2004 Share Napisano 10 Listopad 2004 Teraz fajnie, ale chyba za jasno (chociaż to ogólnie nie tak bardzo przeszkadza). Trochę bardziej wyblakłe kolory zrób, i wycieniuj jakoś normalnie tą postać we wnętrzu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaleN Napisano 11 Listopad 2004 Share Napisano 11 Listopad 2004 Czy ten gosciu w srodku jest zamkniety w jakims polu silowym czy w szkalenj tubie bo jesli to drugie to moglbys jakies reflaksy na szkle dodac. Pozatym to moze wiecej detali na sprzetach laboratorium. Hmm.. i nie widze niczego "nie normalnego" w cieniowaniu czlowieka ale co do wyblaklych kolorow to sie zgadzam w pelni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzudzu Napisano 11 Listopad 2004 Share Napisano 11 Listopad 2004 daj trochę jaśniejsze ściany; nawet przy tak słabym świetle można dokładniej przedstawić wnętrze laboratorium ... wiecej detali pls. im więcej futurysyczno-technologicznych bajerów tym korzystniej dla pracki. mroczne światło jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sil Napisano 13 Listopad 2004 Share Napisano 13 Listopad 2004 kolory o wiele lepsze niż poprzednio i to zdecydowanie życze powodzenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mnemon Napisano 18 Listopad 2004 Autor Share Napisano 18 Listopad 2004 Powoli zblizam sie ku koncowi, jeszcze jedna góra dwie aktualizacje.A tak na marginesie zna ktos zwas jakis darmowy serwer gdzie mozna by bylo zamiescic obrazek w lepszej jakosci i zapodac link do niego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smart Napisano 18 Listopad 2004 Share Napisano 18 Listopad 2004 ładnie jest,popracowałebym trochę więcej nad człowiekiem.Tło jest super. Co do serwera to też mam ten sam problem:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wesoledi Napisano 18 Listopad 2004 Share Napisano 18 Listopad 2004 obrazek b.ladny :) co do serwera: http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=5899 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mnemon Napisano 18 Listopad 2004 Autor Share Napisano 18 Listopad 2004 wielkie dzieki wesoledi. odrazu lepiej sie na to patrzy. http://img60.exs.cx/img60/2466/LASTHUMAN6.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mnemon Napisano 19 Listopad 2004 Autor Share Napisano 19 Listopad 2004 chyba przedostatni krok przed nominacjami. http://img35.exs.cx/img35/8231/LASTHUMANvirus.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Falcrum Napisano 19 Listopad 2004 Share Napisano 19 Listopad 2004 Niezłe :) Coś ala Animatrix :D Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mnemon Napisano 23 Listopad 2004 Autor Share Napisano 23 Listopad 2004 nie che mi sie juz nic robic, jest duzo swietnych prac, wiec jesli jakims cudem przebrne przez te jakies eliminacje to cos dopykam, a narazie to produkt finalny.pzdr http://www.digart.pl/zoom.php?id=100821&dwnl=1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sil Napisano 23 Listopad 2004 Share Napisano 23 Listopad 2004 mnemonie podoba mi się...:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mnemon Napisano 25 Listopad 2004 Autor Share Napisano 25 Listopad 2004 dopiero teraz zauwazylem jak spartolilem perspektywe podlogi:|, a tak wogóle to bardzo sie ciesze ze sie wszystkim podoba:p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mnemon Napisano 4 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 4 Grudzień 2004 cholera mam jakies problemy z popszednim linkiem, wiec pod tym jest ostateczna wersia. http://img9.exs.cx/my.php?loc=img9&image=bb-lh.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi