Napisano 6 Maj 201410 l Witam, zajmuje się R&D w firmie produkującej klawiatury. Przeprowadzam krótką ankietę do projektu. Prosiłbym o poświęcenie kilku chwil na wypełnienie tej ankietki (10 pytań). Pomoże to dostosować klawiaturę do potrzeb wymagających użytkowników. http://www.interankiety.pl/interankieta/b6b1bed0142bdbeabae4c5d060ac2409.xml Z góry dziękuję za odpowiedzi i zapraszam do dyskusji, opinii nt. klawiatur do pracy lub zabawy.
Napisano 8 Maj 201410 l Zróbcie please małą bezprzewodową klawiaturę do skrótów z wygodnym ergonomicznym mocowaniem do pracy z tabletami grficznymi może jakiś taki przewód jak do mocowania nawigacji tylko zakończony na obydwu końcach przyzsawką by się sprawdził :) wtedy możnaby dowolnie mocować klawiaturę na biurku na dowolnej wysokości pod rękę, a w razie czego odczepić i położyć. Teraz mam zamontowaną przy cintiku klawiaturę tak jak mi na to warunki pozwalają, gdybym miał możliwość wygodnego ułożenia, a do tego zmiany pozycji w trakcie pracy to byłoby genialnie :)
Napisano 8 Maj 201410 l Ja zwykle pracując na Cintiq mam klawiaturę na kolanach, a lewą rękę na panelu bocznym tabletu. Niemniej jednak pomysł z przyssawkami jest naprawdę sensowny.
Napisano 5 Czerwiec 201410 l Dziękuję za odpowiedzi i mam dla Was ostatnie pytanie w tej kwestii, pytanie finalne: http://www.interankiety.pl/interankieta/601f77f9b1778fbefe4c53974ac30eac.xml
Napisano 5 Czerwiec 201410 l Klawiatura moich marzeń ^^ idea za friko (klawiatur/przyciski pod które można przypisać skróty) przyklejane od spodu tabletu, albo mocowane na tablecie. Pod kciukiem może być grzybek znany z game padów, pod spodem poproszę ładnie rozmieszczone przyciski którę mogę sobie przypisywać do skrótów. W sterowniku profile pod różne programy. Ma być kompatybilny z windą/androidem/itd ze 2 stówy dam ;)
Napisano 13 Czerwiec 201410 l klawiatura z ipada. z lewej strony z 10 programowalnych przycisków. w wyświetlacz wbudowany tablet wacoma intuos pro :P