Vaticinator Napisano 7 Maj 2014 Share Napisano 7 Maj 2014 (edytowane) Nie jestem pewien czy finał ma być w pierwszym poście więc na wszelki wypadek dorzucam: Wykreowana przeze mnie postać pełni rolę łącznika między światem żywych, a światem duchów. Zamieszkuje w niewielkiej osadzie, której mieszkańcy przejawiają silną więź z naturą. Potrafi przywoływać duchy zwierząt i porozumiewać się z nimi. Jako atrybutu używa ptasich jaj, będących symbolem życia. Przywołanie odbywa się kosztem uwolnienia duszy z jaja. W ten sposób zachowana zostaje harmonia i równowaga panującego świata. Oryginalny post poniżej. -- Chciałbym przedstawić postać szamana posiadającego moc rozmawiania z duchami zwierząt. Zgodnie z regulaminem odwołam się więc do ludowych wierzeń. Zamierzam zaczerpnąć trochę z różnych kultur. Zacząłem sobie już coś szkicować, a że nie mam tendencji do robienia kopii plików na różnych etapach i na ogół wszystko dzieje się na jednej warstwie, to wrzucam co mam nim zabrnę za daleko ;) Na razie wygląda to wszystko nieco dziwnie i zdecydowanie za mało w tym dramaturgii. Edytowane 23 Maj 2014 przez Vaticinator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 7 Maj 2014 Share Napisano 7 Maj 2014 Jak dla mnie rewelacyjny początek! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vaticinator Napisano 14 Maj 2014 Autor Share Napisano 14 Maj 2014 (edytowane) Zamieszczam kolejny etap... Nie lubię tych etapów między szkicem, a ukończonym projektem, ale trudno. Edytowane 14 Maj 2014 przez Vaticinator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DrRambo Napisano 14 Maj 2014 Share Napisano 14 Maj 2014 czuję wina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ewichan Napisano 16 Maj 2014 Share Napisano 16 Maj 2014 Czuję że jak nie zapuszczę motorka to po mnie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vaticinator Napisano 16 Maj 2014 Autor Share Napisano 16 Maj 2014 @DrRambo Mam nadzieję, że to Ty jesteś "supernatural" i Twoje przeczucia się spełnią. @ewichan Niestety w poniedziałek wyjeżdżam i będę przez tydzień bez dostępu do komputera. Do niedzieli muszę zakończyć temat. Wykorzystaj ten czas :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vaticinator Napisano 18 Maj 2014 Autor Share Napisano 18 Maj 2014 (edytowane) FINAŁ Tytuł: Szaman Wykreowana przeze mnie postać pełni rolę łącznika między światem żywych, a światem duchów. Zamieszkuje w niewielkiej osadzie, której mieszkańcy przejawiają silną więź z naturą. Potrafi przywoływać duchy zwierząt i porozumiewać się z nimi. Jako atrybutu używa ptasich jaj, będących symbolem życia. Przywołanie odbywa się kosztem uwolnienia duszy z jaja. W ten sposób zachowana zostaje harmonia i równowaga panującego świata. Edytowane 18 Maj 2014 przez Vaticinator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
natas Napisano 18 Maj 2014 Share Napisano 18 Maj 2014 Świetna praca i imponujące folio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vaticinator Napisano 23 Maj 2014 Autor Share Napisano 23 Maj 2014 Bardzo dziękuję :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Carolona Czania Napisano 23 Maj 2014 Share Napisano 23 Maj 2014 Moim skromnym zdaniem:bardzo nice:) Gratuluję:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi