Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Nie jestem pewien czy finał ma być w pierwszym poście więc na wszelki wypadek dorzucam:

Wykreowana przeze mnie postać pełni rolę łącznika między światem żywych, a światem duchów. Zamieszkuje w niewielkiej osadzie, której mieszkańcy przejawiają silną więź z naturą. Potrafi przywoływać duchy zwierząt i porozumiewać się z nimi. Jako atrybutu używa ptasich jaj, będących symbolem życia. Przywołanie odbywa się kosztem uwolnienia duszy z jaja. W ten sposób zachowana zostaje harmonia i równowaga panującego świata.

146_shaman-from-magor.jpg

Oryginalny post poniżej.

--

Chciałbym przedstawić postać szamana posiadającego moc rozmawiania z duchami zwierząt. Zgodnie z regulaminem odwołam się więc do ludowych wierzeń. Zamierzam zaczerpnąć trochę z różnych kultur. Zacząłem sobie już coś szkicować, a że nie mam tendencji do robienia kopii plików na różnych etapach i na ogół wszystko dzieje się na jednej warstwie, to wrzucam co mam nim zabrnę za daleko ;) Na razie wygląda to wszystko nieco dziwnie i zdecydowanie za mało w tym dramaturgii.

142_szkice.jpg

Edytowane przez Vaticinator

• Odpowiedzi 9
  • Wyświetleń 4,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

Zamieszczam kolejny etap... Nie lubię tych etapów między szkicem, a ukończonym projektem, ale trudno.

142_szaman-etap2.jpg

Napisano
  • Autor

@DrRambo

Mam nadzieję, że to Ty jesteś "supernatural" i Twoje przeczucia się spełnią.

@ewichan

Niestety w poniedziałek wyjeżdżam i będę przez tydzień bez dostępu do komputera. Do niedzieli muszę zakończyć temat. Wykorzystaj ten czas :)

Napisano
  • Autor

FINAŁ

Tytuł: Szaman

Wykreowana przeze mnie postać pełni rolę łącznika między światem żywych, a światem duchów. Zamieszkuje w niewielkiej osadzie, której mieszkańcy przejawiają silną więź z naturą. Potrafi przywoływać duchy zwierząt i porozumiewać się z nimi. Jako atrybutu używa ptasich jaj, będących symbolem życia. Przywołanie odbywa się kosztem uwolnienia duszy z jaja. W ten sposób zachowana zostaje harmonia i równowaga panującego świata.

146_shaman-from-magor.jpg

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.