Vaticinator Napisano 7 Maj 2014 Napisano 7 Maj 2014 (edytowane) Nie jestem pewien czy finał ma być w pierwszym poście więc na wszelki wypadek dorzucam: Wykreowana przeze mnie postać pełni rolę łącznika między światem żywych, a światem duchów. Zamieszkuje w niewielkiej osadzie, której mieszkańcy przejawiają silną więź z naturą. Potrafi przywoływać duchy zwierząt i porozumiewać się z nimi. Jako atrybutu używa ptasich jaj, będących symbolem życia. Przywołanie odbywa się kosztem uwolnienia duszy z jaja. W ten sposób zachowana zostaje harmonia i równowaga panującego świata. Oryginalny post poniżej. -- Chciałbym przedstawić postać szamana posiadającego moc rozmawiania z duchami zwierząt. Zgodnie z regulaminem odwołam się więc do ludowych wierzeń. Zamierzam zaczerpnąć trochę z różnych kultur. Zacząłem sobie już coś szkicować, a że nie mam tendencji do robienia kopii plików na różnych etapach i na ogół wszystko dzieje się na jednej warstwie, to wrzucam co mam nim zabrnę za daleko ;) Na razie wygląda to wszystko nieco dziwnie i zdecydowanie za mało w tym dramaturgii. Edytowane 23 Maj 2014 przez Vaticinator
Vaticinator Napisano 14 Maj 2014 Autor Napisano 14 Maj 2014 (edytowane) Zamieszczam kolejny etap... Nie lubię tych etapów między szkicem, a ukończonym projektem, ale trudno. Edytowane 14 Maj 2014 przez Vaticinator
Vaticinator Napisano 16 Maj 2014 Autor Napisano 16 Maj 2014 @DrRambo Mam nadzieję, że to Ty jesteś "supernatural" i Twoje przeczucia się spełnią. @ewichan Niestety w poniedziałek wyjeżdżam i będę przez tydzień bez dostępu do komputera. Do niedzieli muszę zakończyć temat. Wykorzystaj ten czas :)
Vaticinator Napisano 18 Maj 2014 Autor Napisano 18 Maj 2014 (edytowane) FINAŁ Tytuł: Szaman Wykreowana przeze mnie postać pełni rolę łącznika między światem żywych, a światem duchów. Zamieszkuje w niewielkiej osadzie, której mieszkańcy przejawiają silną więź z naturą. Potrafi przywoływać duchy zwierząt i porozumiewać się z nimi. Jako atrybutu używa ptasich jaj, będących symbolem życia. Przywołanie odbywa się kosztem uwolnienia duszy z jaja. W ten sposób zachowana zostaje harmonia i równowaga panującego świata. Edytowane 18 Maj 2014 przez Vaticinator
Carolona Czania Napisano 23 Maj 2014 Napisano 23 Maj 2014 Moim skromnym zdaniem:bardzo nice:) Gratuluję:)
Rekomendowane odpowiedzi