Stradale Napisano 7 Czerwiec 2014 Napisano 7 Czerwiec 2014 (edytowane) Chciałem się podzielić moją koncepcją nowego modelu Saaba. Render to dopiero pierwsze przymiarki, sam model nie jest ukończony nawet w 80%, ale chciałem usłyszeć kilka słów (mam nadzieję konstruktywnej) krytyki :) Edytowane 1 Lipiec 2014 przez Stradale Brak Miniatury
Dismedia Napisano 27 Czerwiec 2014 Napisano 27 Czerwiec 2014 na miniaturce skojarzyłem co prawda z mazdą, ale generalnie na plus, są inne ujęcia żeby ocenić bryłę?
Temporal Napisano 27 Czerwiec 2014 Napisano 27 Czerwiec 2014 Skoro model jeszcze nieskończony, to myślę że takie przymiarki z renderami są bezsensu. Skończ wpierw model i pokaż też tutaj ten model z różnych stron, by było łatwiej ocenić. To co jest teraz, jest dość przyjemne dla oka.
DrRambo Napisano 28 Czerwiec 2014 Napisano 28 Czerwiec 2014 A mi się bardziej z audi kojarzy. Skończ model i dajesz dopiero rendery.
Stradale Napisano 1 Lipiec 2014 Autor Napisano 1 Lipiec 2014 (edytowane) Ostatnio miałem mało czasu w związku z sesją, ale udało mi się wyskrobać co nieco :) Edytowane 1 Lipiec 2014 przez Stradale
dexter47 Napisano 1 Lipiec 2014 Napisano 1 Lipiec 2014 samochód nie trzyma proporcji poczytaj trochę o złotym podziale i o zastosowaniu go w projektowaniu aut
Offlon58 Napisano 4 Lipiec 2014 Napisano 4 Lipiec 2014 Przód i tył fajny ale ogólnie jak patrze na środek to wydaje mi się że coś jest nie tak.
skalpel3d Napisano 4 Lipiec 2014 Napisano 4 Lipiec 2014 rice córa mi się od monitora nie chce odkleić i dopytuje się kiedy będą autka 3 :) Co do modelu lubię tak linie samochodów jedyne praktyczne podejście mówi mi ze to autko na pierwszym krawężniku nie miałoby spojlera przedniego :) Co do renderów to popracuj na filtrem aa bo ci się sypie w rożnych miejscach i powstają nieładne ząbkowania
Rekomendowane odpowiedzi