Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Chciałem się podzielić moją koncepcją nowego modelu Saaba. Render to dopiero pierwsze przymiarki, sam model nie jest ukończony nawet w 80%, ale chciałem usłyszeć kilka słów (mam nadzieję konstruktywnej) krytyki :)Kopia_Saab_Front.jpg

Edytowane przez Stradale
Brak Miniatury

• Odpowiedzi 9
  • Wyświetleń 2,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

na miniaturce skojarzyłem co prawda z mazdą, ale generalnie na plus, są inne ujęcia żeby ocenić bryłę?

Napisano

Skoro model jeszcze nieskończony, to myślę że takie przymiarki z renderami są bezsensu. Skończ wpierw model i pokaż też tutaj ten model z różnych stron, by było łatwiej ocenić. To co jest teraz, jest dość przyjemne dla oka.

Napisano
  • Autor

Ostatnio miałem mało czasu w związku z sesją, ale udało mi się wyskrobać co nieco :)

Saab_Front2.jpgSaab_Rear1.jpg

Edytowane przez Stradale

Napisano

samochód nie trzyma proporcji poczytaj trochę o złotym podziale i o zastosowaniu go w projektowaniu aut

Napisano

Przód i tył fajny ale ogólnie jak patrze na środek to wydaje mi się że coś jest nie tak.

Napisano

rice córa mi się od monitora nie chce odkleić i dopytuje się kiedy będą autka 3 :)

Co do modelu lubię tak linie samochodów jedyne praktyczne podejście mówi mi ze to autko na pierwszym krawężniku nie miałoby spojlera przedniego :) Co do renderów to popracuj na filtrem aa bo ci się sypie w rożnych miejscach i powstają nieładne ząbkowania