oizo Napisano 18 Wrzesień 2004 Napisano 18 Wrzesień 2004 Witam ;D Jakiś czas temu zrobiłem kościółek "Tempiatto" ;D. Jeszcze nie pierdyknąłem textur, ale mam nadzieje, że to nastąpi lada chwila :). P.S. Co o nim myślicie?
Ebor Napisano 18 Wrzesień 2004 Napisano 18 Wrzesień 2004 nawet nawet, tylko cos dziwnego z siatka w niektorych miejscach sie dzieje :|
kozioo Napisano 18 Wrzesień 2004 Napisano 18 Wrzesień 2004 Poprawnie, a nawet ładnie - ale czemu to jest w inspiracjach?
mCh Napisano 18 Wrzesień 2004 Napisano 18 Wrzesień 2004 Kozioo: Bo autor ma podwyższone mniemanie o własnej osobie i/lub pomylił się :D Ładne, ale pamiętaj, że realizm tkwi w niedoskonałościach.
Wacman Napisano 23 Wrzesień 2004 Napisano 23 Wrzesień 2004 F**k :/te gzymsy ogoleni jakies to nieproporcjonalne :/ powinienes sobie przekroj i elewacje skads zalatwic i bezposrednio z tego to zrysowac, bo wyglada jakbys to na oko robil :/ gzyms po kopula jest niedopuszczalny :/ Pozatym to sie TempiEtto nazywa, z dolna kondygnacja sie cos stalo :/ Sorki ze tak Ci epojechalem, ale jestem zboczony na punkcie proporcji w modelach obiektow historycznych... Na Architekturze w Gliwicach to by Ci w katedrze historii z tym zyc nie dali...
Bacry Napisano 23 Wrzesień 2004 Napisano 23 Wrzesień 2004 Tu się nie tylko coś dziwnego dzieje z obiektami, ale też ze światłem. Przez to ciężkie w odbiorze. Wacman o proporcjach powiedział już wszystko:D
Rekomendowane odpowiedzi