Napisano 28 Czerwiec 201410 l "Bazyliszek to najjadowitsza bestia świata! Albowiem bazyliszek królem jest wszystkich żmijów! Gdyby bazyliszków więcej było, przepadłby ten świat ze szczętem! Szczęściem wielce rzadki to potwór, bo rodzi się z jaja przez koguta zniesionego. A sami wszak wiecie, ludziska, jako nie każdy kogut jaja znosi, a jeno taki plugawiec, któren sposobem kwoki drugiemu kogutu kupra nadstawia." - A. Sapkowski Jak wygląda bazyliszek, każdy wie od dziecka. Oprócz mnie. Pokażcie mi. Nagrody ufundowane przez użytkownika kengi Za 1 miejsce do wyboru: 1. Call of Juarez: The Cartel - Shotgun Edition 2. Call of Juarez Wild West Pack 3. Age of Wonders III 4. Dead Island Riptide 5. Książka: Photoshop. Księga kanałów obrazu Autor: Scott Kelby http://helion.pl/ksiazki/photoshop-k...lby,photks.htm I tak przez 5 edycji TSP, tylko wybór będzie coraz mniejszy :) Wszystko nufka sztuka, niesmigane.
Napisano 28 Czerwiec 201410 l ja całkowicie od czapy - chciałem tylko zmierzyć się ze złym, bazyliszkowym, spojrzeniem. całe 15min.
Napisano 1 Lipiec 201410 l Inna wersja bazyliszka :) 25 min Glowa, szyja i góra torsu narysowana przeze mnie, reszta ciała wzięta z pewnej ryciny i trochę modyfikowana. [ATTACH=CONFIG]95721[/ATTACH]
Napisano 2 Lipiec 201410 l Tak na wstęp :) Może jeszcze do tego przysiądę i zrobię coś bardziej ambitnego^^