EthicallyChallenged Napisano 28 Czerwiec 2014 Share Napisano 28 Czerwiec 2014 "Bazyliszek to najjadowitsza bestia świata! Albowiem bazyliszek królem jest wszystkich żmijów! Gdyby bazyliszków więcej było, przepadłby ten świat ze szczętem! Szczęściem wielce rzadki to potwór, bo rodzi się z jaja przez koguta zniesionego. A sami wszak wiecie, ludziska, jako nie każdy kogut jaja znosi, a jeno taki plugawiec, któren sposobem kwoki drugiemu kogutu kupra nadstawia." - A. Sapkowski Jak wygląda bazyliszek, każdy wie od dziecka. Oprócz mnie. Pokażcie mi. Nagrody ufundowane przez użytkownika kengi Za 1 miejsce do wyboru: 1. Call of Juarez: The Cartel - Shotgun Edition 2. Call of Juarez Wild West Pack 3. Age of Wonders III 4. Dead Island Riptide 5. Książka: Photoshop. Księga kanałów obrazu Autor: Scott Kelby http://helion.pl/ksiazki/photoshop-k...lby,photks.htm I tak przez 5 edycji TSP, tylko wybór będzie coraz mniejszy :) Wszystko nufka sztuka, niesmigane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 28 Czerwiec 2014 Share Napisano 28 Czerwiec 2014 ja całkowicie od czapy - chciałem tylko zmierzyć się ze złym, bazyliszkowym, spojrzeniem. całe 15min. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rain Napisano 29 Czerwiec 2014 Share Napisano 29 Czerwiec 2014 (edytowane) Coś ode mnie + - 35min Edytowane 29 Czerwiec 2014 przez Rain Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rozpu Napisano 29 Czerwiec 2014 Share Napisano 29 Czerwiec 2014 jesli tradycyjne wchodzą w gre to: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz G Napisano 29 Czerwiec 2014 Share Napisano 29 Czerwiec 2014 [/img] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mellon Napisano 30 Czerwiec 2014 Share Napisano 30 Czerwiec 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BartLight Napisano 30 Czerwiec 2014 Share Napisano 30 Czerwiec 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalberos Napisano 1 Lipiec 2014 Share Napisano 1 Lipiec 2014 pierwsze podejście, dawno nie bazgrałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz G Napisano 1 Lipiec 2014 Share Napisano 1 Lipiec 2014 Drugi bazyliszek. [/img] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAGOO Napisano 1 Lipiec 2014 Share Napisano 1 Lipiec 2014 20 min :) [ATTACH=CONFIG]95718[/ATTACH] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAGOO Napisano 1 Lipiec 2014 Share Napisano 1 Lipiec 2014 Inna wersja bazyliszka :) 25 min Glowa, szyja i góra torsu narysowana przeze mnie, reszta ciała wzięta z pewnej ryciny i trochę modyfikowana. [ATTACH=CONFIG]95721[/ATTACH] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grafik1991 Napisano 1 Lipiec 2014 Share Napisano 1 Lipiec 2014 Szalony kurak :D 45 min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pumax Napisano 2 Lipiec 2014 Share Napisano 2 Lipiec 2014 Tak na wstęp :) Może jeszcze do tego przysiądę i zrobię coś bardziej ambitnego^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grafik1991 Napisano 2 Lipiec 2014 Share Napisano 2 Lipiec 2014 Szalony kurak v2 :) 50 min - chyba nie tak bardzo speed :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 2 Lipiec 2014 Share Napisano 2 Lipiec 2014 bardzo fajny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość cichy0199 Napisano 3 Lipiec 2014 Share Napisano 3 Lipiec 2014 Według mnie to lepiej ci wyszedł pierwszy, świetne kolory dobrałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dann.G Napisano 6 Lipiec 2014 Share Napisano 6 Lipiec 2014 Jeszcze wcisnę swoją wersję- mam nadzieję, że rychło w czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rozpu Napisano 7 Lipiec 2014 Share Napisano 7 Lipiec 2014 chyba sie spóźniles, ale mialbys moj glos ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi