Skocz do zawarto艣ci

Featured Replies

• Odpowiedzi 10
  • Wy艣wietle艅 6,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Miodek!

P.S.

Marz臋 o takiej ekranizacji Wied藕mina :) oj ogl膮da艂o by si臋 ogl膮da艂o.

Napisano

Mortom, ja te偶!

Aktor musi si臋 nie藕le czu膰 ogl膮daj膮c sko艅czony odcinek, lub jaki kolwiek film zawalon1y2 cg

Uwielbiam takie rzeczy!

Czyli jednak smok jest prawdziwy..

Napisano

Miazga, zawsze VFXy w GoT trzymaja poziom :) Przyjemnie si臋 oglad膮.

Napisano

swietne efekty

dla mnie jest dziwne to ze Mackevision to firma glownie zajmujaca sie samochodami, ciekawe w jaki sposob sie wgryzli w serial telewizyjny

Napisano

@ plasti

pewnie cen膮. W kt贸rym艣 odcinku/sezonie tw贸rcy GoT'a zrezygnowali z cz臋艣ci fabu艂y ze wzgl臋du na koszta efekt贸w specjalnych.

Napisano

Tw贸rcy GoT s膮 akurat dosy膰 elastyczni, je艣li chodzi o firmy od vfx-贸w - w pierwszym sezonie by艂o BlueBolt i ScreenScene, w drugim dosz艂o Pixomondo, w trzecim mieli艣my Spin VFX no i w czwartym mamy teraz Mackevision:)

Edytowane przez Barti87

Napisano

@ Adek - zgadza si臋. Nie zawsze to wychodzi na dobre serialowi, bo wida膰 ewidentnie, 偶e Orle Gniazdo w czwartej serii wygl膮da troch臋 inaczej, ni偶 w pierwszej (http://i.imgur.com/DOnJcqr.png). Sezon czwarty sko艅czy艂 si臋 ca艂kiem niedawno. Ja polecam fajny materia艂 o pracach nad efektami w sezonie trzecim (

).
Napisano

Wydaj臋 mi si臋, 偶e to nie jest "wina" firmy odpowiedzialnej za VFX. Oni po prostu wykonali swoj膮 prac臋, a to jak mia艂o si臋 zmieni膰 Orle Gniazdo to chyba ustali艂 re偶yser i kto艣 jeszcze z ekipy.

Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj wi臋cej Polityka prywatno艣ci