Jacek12 Napisano 19 Wrzesień 2004 Napisano 19 Wrzesień 2004 Witam serdesznie liczę na szczerą opinie od was kończę to na tym etapie pozdrawiam Jacek myślałem ze uda mi się na całości zrobić trawę ale niestety nieudało mi się w skajlinie można renderować na pasach a dlaczego w vray nie można moze jest jakiś sposób pozdrawiam
Conrad Napisano 19 Wrzesień 2004 Napisano 19 Wrzesień 2004 Na 1 rzut oka wszytko wporządku, jednak gdyby tak podzielić obrazek na 4 pionowe czesci to ta 4 od lewej nie pasuje, ta trawa i background jakoś się oddzielają. Chodniczek który prowadzi do domu, ta kostka. No i te szare schody i ta "kulka" , zrób je może na taki sam kolor co kolumny i będzie świetna wizualizacja.
Adamos Napisano 19 Wrzesień 2004 Napisano 19 Wrzesień 2004 Właśnie to miałem powiedzieć. Coś nie tak z tąrawą i backgraund nie pasi do załości. Może jeszcze gdyby nie było tak sterylnie. Ale niezły model to fakt.
mCh Napisano 19 Wrzesień 2004 Napisano 19 Wrzesień 2004 Momentami teksturki psioczą... Poza tym - to jest domek z Pana Tadeusza, jak żyw!
martez Napisano 19 Wrzesień 2004 Napisano 19 Wrzesień 2004 Całkiem ładnie, szkoda że nie dokończyłeś z tą trawą - próbowałeś użyć vray displacement ?
Jacek12 Napisano 19 Wrzesień 2004 Autor Napisano 19 Wrzesień 2004 dzięki za komentaże mam małe pytanie jak w vray renderować na pasach może ktoś wie mile bym był wdzięczny pozdrawiam Jacek
Vorek Napisano 21 Wrzesień 2004 Napisano 21 Wrzesień 2004 Domek bardzo ładny, światełko też ale podłoże pod nim strasznie gryzie w oczy, może dorobić tam jakąś trawkę w photoshopie ? pozdro
Mario Napisano 21 Wrzesień 2004 Napisano 21 Wrzesień 2004 Jak byś dodał małe zabrudzenia u podstawy domu i poprawił trawę to by było spoko.
Rekomendowane odpowiedzi