Napisano 19 Wrzesień 200420 l Witam serdesznie liczę na szczerą opinie od was kończę to na tym etapie pozdrawiam Jacek myślałem ze uda mi się na całości zrobić trawę ale niestety nieudało mi się w skajlinie można renderować na pasach a dlaczego w vray nie można moze jest jakiś sposób pozdrawiam
Napisano 19 Wrzesień 200420 l Na 1 rzut oka wszytko wporządku, jednak gdyby tak podzielić obrazek na 4 pionowe czesci to ta 4 od lewej nie pasuje, ta trawa i background jakoś się oddzielają. Chodniczek który prowadzi do domu, ta kostka. No i te szare schody i ta "kulka" , zrób je może na taki sam kolor co kolumny i będzie świetna wizualizacja.
Napisano 19 Wrzesień 200420 l Właśnie to miałem powiedzieć. Coś nie tak z tąrawą i backgraund nie pasi do załości. Może jeszcze gdyby nie było tak sterylnie. Ale niezły model to fakt.
Napisano 19 Wrzesień 200420 l Momentami teksturki psioczą... Poza tym - to jest domek z Pana Tadeusza, jak żyw!
Napisano 19 Wrzesień 200420 l Całkiem ładnie, szkoda że nie dokończyłeś z tą trawą - próbowałeś użyć vray displacement ?
Napisano 19 Wrzesień 200420 l Autor dzięki za komentaże mam małe pytanie jak w vray renderować na pasach może ktoś wie mile bym był wdzięczny pozdrawiam Jacek
Napisano 21 Wrzesień 200420 l Domek bardzo ładny, światełko też ale podłoże pod nim strasznie gryzie w oczy, może dorobić tam jakąś trawkę w photoshopie ? pozdro
Napisano 21 Wrzesień 200420 l Jak byś dodał małe zabrudzenia u podstawy domu i poprawił trawę to by było spoko.