JoseConseco Napisano 5 Sierpień 2014 Napisano 5 Sierpień 2014 (edytowane) Zrobione w 3d coat, render Cycles. Chciałem zobaczyć czy umiem robić roboty i porzeźbić, bo w pracy prawnie nie ma czasu na zbrusha :( Edytowane 6 Sierpień 2014 przez JoseConseco
tomerk Napisano 5 Sierpień 2014 Napisano 5 Sierpień 2014 Fajny fajny ten twój robot. Szkoda tylko ze krawędzie między poszczególnymi częściami nie są ostrzejsze, bo teraz mocno widać, że to sculpt na jednej bryle. Co nie zmienia faktu, że robot wygląda groźnie, a render ma fajny klimat. Bardzo fajna praca. .... aha a czy robot ma ręce i nogi czy zrobiłeś tylko to co widać?
JoseConseco Napisano 5 Sierpień 2014 Autor Napisano 5 Sierpień 2014 Dzięki tomerk, robot ma tylko popiersie. Wyostrzyłem trochę model ale tylko claypolishem w zbrushu. Dzięki za uwagi
Kris_R Napisano 5 Sierpień 2014 Napisano 5 Sierpień 2014 Spoko - pozytywnie. Widać, że powstał szybko i trochę jako taki test do nauki, ale ma klimacik. Tak jak Tomek napisał, do wykończonego modelu jeszcze mu trochę brakuje, ale dobrze, że znajdujesz czas na rozwój po pracy. To bardzo ważne i chwalebne. Tak trzymaj a Twój progress może za jakiś czas samego Ciebie zadziwić :)
Monio Napisano 15 Sierpień 2014 Napisano 15 Sierpień 2014 Bardzo fajny. :) Jak dla mnie gotowy sculpt pod jakąś grę mobilną. Tylko lowpoly zrobić i wypalać z oświetleniem.
Mortom Napisano 18 Sierpień 2014 Napisano 18 Sierpień 2014 Spoko robocik :) No i ten tajemniczy usmiech ;) Pozdr.
Rekomendowane odpowiedzi