Mironeczek Napisano 6 Sierpień 2014 Napisano 6 Sierpień 2014 Witam. Oto mój najnowszy obrazek: jestem otwarty na wszelką krytykę. Pozdro M
cho.co Napisano 6 Sierpień 2014 Napisano 6 Sierpień 2014 Bardzo fajny klimacik :) Jedyne do czego mogłabym się przyczepić, to barierka z prawej. Nie ma tam słupków, więc przy takim małym przekroju rury/pręta i takiej rozpiętości bardziej by się to uginało (a po sprawdzeniu jest to niemal idealnie prosta linia). Podobnie ze skrzydłami okna - ramy są tak cienkie, że wygląda na to, że okno się nie otwiera. To drobiazgi, ale wpłynęłyby pozytywnie na wiarygodność obrazka.
telthona Napisano 7 Sierpień 2014 Napisano 7 Sierpień 2014 za bardzo nicponiowe ;) ale podoba mi się tekstura ściany kolo okna. Fajne zadrapania.
Mironeczek Napisano 7 Sierpień 2014 Autor Napisano 7 Sierpień 2014 cho.co - dzięki za uwagi - zrobię te słupki -ułożą przestrzeń nad schodami telthona - pędzle w Kricie rządzą
Mr Pank Napisano 9 Sierpień 2014 Napisano 9 Sierpień 2014 Myśle że tego typu klimaty powinieneś przenieś na płótno , dodałbym jeszcze deszcz , a w oknie umieścił kota (białego dla odmiany)
Rozpu Napisano 27 Sierpień 2014 Napisano 27 Sierpień 2014 rudy kot bardziej sciągałby uwage, zwlaszcza jakby na niego promien swiatla padal. moze by to nie bylo szczegolnie oryginalne... ale fajne xd
Rekomendowane odpowiedzi