Vegavin Napisano 2 Wrzesień 2014 Napisano 2 Wrzesień 2014 Hej, Pokażę wybrane FX-y, które poczyniłem pracując w 11 bit studios. Efekty prezentowane w video pochodzą z Anomaly 2 i Anomaly Defenders w wersji PC, ale w większości bardzo podobnie wyglądają na mobilkach (zmniejszony spawn rate, brak refrakcji). Robione w in-house'owym silniku w dedykowanym narzędziu (podziękowania dla Podkovy i Krisa za doszywanie nowych ficzerów na moje nieustanne prośby :)
STRZYG Napisano 2 Wrzesień 2014 Napisano 2 Wrzesień 2014 Fajne, ale ta muzyka rani uszy. Chyba lepiej byłoby bez niej, bo sprawia wrażenie robionej na amidze w 95 roku i przez to odbiór samych efektów (zacnych zresztą) spada o jeden level.
2013 Napisano 2 Wrzesień 2014 Napisano 2 Wrzesień 2014 Bardzo fajne efekty! Co to za muzyka przygrywała?
Vegavin Napisano 2 Wrzesień 2014 Autor Napisano 2 Wrzesień 2014 Co to za muzyka przygrywała? Z jakiegoś serwisu z darmową muzyką, gość ma niewiele mówiącą ksywę Sleep, a tytuł utworu to Reel. Kiedyś potrzebowałem przygotować tego reela w jeden wieczór, więc wszedłem na ten serwis z muzyką, a pierwsze co mi przyszło do głowy to wpisać w wyszukiwarkę 'reel' i tak kawałek o takim tytule trafił do tego video :) Potem przemontowałem i dodałem nowy materiał, ale muzyka mi pasowała od początku więc zostawiłem.
2013 Napisano 3 Wrzesień 2014 Napisano 3 Wrzesień 2014 Posłuchaj sobie tego, wiele świetnych motywów, moja ulubiona muza z amigowych gier. I jeszcze to uwielbiam.
Rekomendowane odpowiedzi