Mkaszpir Napisano 22 Wrzesień 2004 Share Napisano 22 Wrzesień 2004 Witam. W tym wątku możecie wrzucać swoje speedy jak i bardziej dopracowane dzieła, cała zabawa polega na tym że co dziennie pojawia się nowy temat, waszym zadaniem jest stworzenie w ciągu tego jednego dnia powiedzmy do 8:00 dnia następnego (wtedy też powinien pojawić się nowy temat) szkicu, lub gotowego dzieła (nie ma tu ograniczeń) związanego z tematem. Liczy się pomysł + wykonanie. Pomysł zaczerpnąłem z forum www.conceptart.org temat na dziś 22 wrzesień 2004 to: Wojownik na emeryturze. koniec: 8:00 dnia 23 września Życzę ciekawych pomysłów. No jak ktoś ma pomysł na logo DSS to chętnie je tutaj wrzucę, narazie na szybko coś umieszczam :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 22 Wrzesień 2004 Share Napisano 22 Wrzesień 2004 Super, mialbym dwie uwagi. Zeby dac czas do 6 rano, bo np ja zwykle mam najwieksza ochote na rysowanie pozno w nocy i zeby nowy temat dawac troche wieksza czcionka lub boldem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mkaszpir Napisano 22 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 22 Wrzesień 2004 W sumie masz rację, co do nowych tematów, świetnie jest to rozwiązane na conceptart moim zdaniem, nowy temat nowy wątek, no ale to z biegiem czasu myślę że wszystko się wyklaruje. Przydało by się jescze opracować jakąś metodę głosowania na najlepsze z danego dnia, ale nie mam pojęcia jak to zrobić więc narazie obędzie się bez :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufooox Napisano 22 Wrzesień 2004 Share Napisano 22 Wrzesień 2004 Nom, pomysl fajniasty. Ale ja sie nie bede kompromitowac, no chyba ze wena mnie najdzie albo co, zycze wszystkim powodzenia =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 22 Wrzesień 2004 Share Napisano 22 Wrzesień 2004 i jeszcze trzeba ustalic kto bedzie wymyslal tematy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 22 Wrzesień 2004 Share Napisano 22 Wrzesień 2004 Na razie rysuj, pozniej bedziemy nad tym dumac. Jak bedzie nad czym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomur Napisano 22 Wrzesień 2004 Share Napisano 22 Wrzesień 2004 Moim zdaniem na konceptart sie niewyrabiaja i przyda sie nam na poczatek dawac temat co dwa dni po co od razu narzucac tempo? Postowalem na DSG pod koniec i nie zalapywalem sie na konstruktywne komentarze. Poza tym w jednym watku jak sie zmieni temat to pozamiatane beda sie prace mieszac jak ktos nie zdazy a szkoda jego roboty. Edit ja moge dawac wam tematy ( pisalem o tym w speedach) jezeli czasami nie bede mogl to dam znac Leandrowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
harseisis Napisano 22 Wrzesień 2004 Share Napisano 22 Wrzesień 2004 codzienie nowy temat to jest bardzo fajny pomysł, przynajmniej póki się ma wakacje... to proszę: http://www.deviantart.com/view/10822113/ wygrałem? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 22 Wrzesień 2004 Share Napisano 22 Wrzesień 2004 harseisis: heh, tego sie nie spodziewalem :) Obys nie zostal sam na placu boju bo los wojownika bedzie przesadzony. Ja raczej sie dzis nie wyrobie z rysunkiem. Aha, lepiej zalaczaj prace na forum lub dawaj poprzez , zeby tu kolorowo bylo ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mkaszpir Napisano 22 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 22 Wrzesień 2004 Ha ha ha, świetny pomysł :D harseisis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
harseisis Napisano 22 Wrzesień 2004 Share Napisano 22 Wrzesień 2004 Z tego co widzę to czasem się te rysunki nie za dobrze wyświetlają, np. tylko kawałek. Albo wogóle nie widać. Nie wiem od czego to zależy, więc dałem na DA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mkaszpir Napisano 22 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 22 Wrzesień 2004 Chmm, a oto mój emeryt :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ka21k Napisano 22 Wrzesień 2004 Share Napisano 22 Wrzesień 2004 Szkoda, ze niemam skanera, bo zaraz bym cos naskrobal i wzucil, a mycha nie bede sie molestowal bo mi resztka wlosow wypadnie. Pomysl na takie speedy swietny. Popieram. Dzisiaj za pozno zobaczylem temat, ale jutro sie przyloze to moze jednak wycisne cos z mychy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzudzu Napisano 22 Wrzesień 2004 Share Napisano 22 Wrzesień 2004 tak na baardzo szybko; cos jak samuraj na emeryturze; bil mi sie po glowie taki pomsl na bitwe, ale zrezygnowalem :) p.s. pomysl na codzienne bitewki mi odpowiada ... od dzisiaj cwicze kreatywnosc :) to co mamy jutro na tapecie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 22 Wrzesień 2004 Share Napisano 22 Wrzesień 2004 heh, znakomite prace :) MKaszpir: ile w tym obrazku energii! dzudzu: przydaja sie treningi na uchwycenie stanu ducha w Bitwie, ten koles na serio wyglada jakby zyl przeszloscia. mi sie pomysl troche wymknal spod kontroli bo topora nie umiem narysowac :) Bez referencji, jutro sobie przeanalizuje bledy. Odnosnie slow Tomura, chyba lepiej bedzie zmieniac temat co dwa dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomur Napisano 23 Wrzesień 2004 Share Napisano 23 Wrzesień 2004 To w koncu jak bedzie trza prezesa zapytac :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomur Napisano 23 Wrzesień 2004 Share Napisano 23 Wrzesień 2004 zapomnialem komentow harseisis - khem...... ciekawy pomyślunek Mkaszpir - Ja bym to dal do "Wprost" lub "Polityki" i wywalił nadętych grafików-emerytów dzudzu - Pomysl OK, ale tak troche zimnO leander - Git olbrzym hehe - co to jest HUH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mkaszpir Napisano 23 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 23 Wrzesień 2004 Witam, no nieźle nieźle >Dzudzu mięsień piwny bym mu dorzuciał :D >Leander . . . . . te mrówki :D >Tomur el Presidente ? :D niniejszym woczrajszy temat uważam za zakończony. Temat na dziś: Wąż Zakończenie: 8:00 24 września Życzę dobrych pomysłów :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomur Napisano 23 Wrzesień 2004 Share Napisano 23 Wrzesień 2004 Witam, no nieźle nieźle >Dzudzu mięsień piwny bym mu dorzuciał :D >Leander . . . . . te mrówki :D >Tomur el Presidente ? :D niniejszym woczrajszy temat uważam za zakończony. Temat na dziś: Wąż Zakończenie: 8:00 24 września Życzę dobrych pomysłów :D Nieee jakbysbyl Botem to bym ci darowal ale ze nie jestes to mi wyjasnij co zanczy powyzszy temat ? Wole proste tematy na poczatek po co na sile komplikowac zycie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mkaszpir Napisano 23 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 23 Wrzesień 2004 Nieee jakbysbyl Botem to bym ci darowal ale ze nie jestes to mi wyjasnij co zanczy powyzszy temat ? Wole proste tematy na poczatek po co na sile komplikowac zycie. :D Wąż jak wąż, może być ogrodowy, może być Boa, lub jakiś jadowity, lub też coś wężowatego, po prostu nie chcę zawężać tematu, może być nawet zwykłe studium węża :D. Ha! nawet może być "wężyk" kolejki w sklepie... Obiecuję jutro dać coś z innej beczki :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomur Napisano 23 Wrzesień 2004 Share Napisano 23 Wrzesień 2004 Sorki wielkie ale szwedzka czcionka na Unixie wywalila mi temat bez polskich liter w postaci W I . Wiec sie zastanawialem czy to moze I wojna swiatowa albo cos z innego forum. Niestety nie moge tego zmienic, ze tak mi wyswietla wiec najmocniej przepraszam i dzieki za kontekst (zwlaszcza ten ogrodowy mi uswiadomil sytuacje). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
harseisis Napisano 23 Wrzesień 2004 Share Napisano 23 Wrzesień 2004 skoro wąż ogrodowy przestał być oryginalny i śmieszny w 2 godzinie istnienia tematu, a sprośnych rysunków ponoć nie wolno... będę musiał wymyślić coś na serio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
harseisis Napisano 23 Wrzesień 2004 Share Napisano 23 Wrzesień 2004 yy... wygrałem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mkaszpir Napisano 23 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 23 Wrzesień 2004 Dobre, ale krótki jakiś :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PPK Napisano 23 Wrzesień 2004 Share Napisano 23 Wrzesień 2004 Niedożywiony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzudzu Napisano 23 Wrzesień 2004 Share Napisano 23 Wrzesień 2004 moj waz jest jeszcze krotszy bo sama glowka :) p.s. to co jutro robimy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mkaszpir Napisano 24 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 24 Wrzesień 2004 Witajcie. Dzudzu, zgrabnie namalowane :D musze przyznać Temat na dziś: Człowiek na Marsie Koniec 8:00 25 wrzesień Życzę zabawnych pomysłów :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 24 Wrzesień 2004 Share Napisano 24 Wrzesień 2004 Strasznie doslowne i nudne te tematy :| Looknij na CGTalk: http://cgtalk.com/forumdisplay.php?f=130 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mkaszpir Napisano 24 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 24 Wrzesień 2004 >dr Ug masz rację jakby na to nie spojżeć :D Przejżałem sobie tematy, noo muszę przyznać że trochę rozjaśnia w głowie. Dzięki za sugestię. Pomysły zrealizowane zostaną niebawem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 24 Wrzesień 2004 Share Napisano 24 Wrzesień 2004 Cos na dobranoc. Mozecie mi wierzyc lub nie - ona jest na marsie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolegaalek Napisano 24 Wrzesień 2004 Share Napisano 24 Wrzesień 2004 Jak znam życie, to zaraz ktoś pokaże człoweka stojącego na batonie mars;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolegaalek Napisano 24 Wrzesień 2004 Share Napisano 24 Wrzesień 2004 Jak znam życie, to zaraz ktoś pokaże człoweka stojącego na batonie mars;) Jka widać znam życie- jakieś 10- 15min. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lumaq Napisano 24 Wrzesień 2004 Share Napisano 24 Wrzesień 2004 Kurcze Alek. Ja tu wlasnie rysuje czlowieka stojacego na batonie a patrze a tu taki brzydki kawal mi wywinales;] No nic narysuje cos innego bo widze ze pomysl zajety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
harseisis Napisano 24 Wrzesień 2004 Share Napisano 24 Wrzesień 2004 to nawet ja uznałem że to zbyt oczywiste i siedze cicho :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mkaszpir Napisano 24 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 24 Wrzesień 2004 Z cyklu : Ach, ci amerykanie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SCORPI Napisano 24 Wrzesień 2004 Share Napisano 24 Wrzesień 2004 Mkaszpir hehe lubie takie :))) Valles Marineris kanion na marsie głeboki na 7 KM to musi być niesamowity widok :||||||||| CHCIAbym kiedyś costakiego zobaczyc..... a nasz wielki kanion ma 1.6 km :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lumaq Napisano 24 Wrzesień 2004 Share Napisano 24 Wrzesień 2004 No to moj czlowiek na Marsie: P.S Sorry za jakosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
harseisis Napisano 24 Wrzesień 2004 Share Napisano 24 Wrzesień 2004 już nie umiałem wymyślić nic głupiego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buczer Napisano 25 Wrzesień 2004 Share Napisano 25 Wrzesień 2004 zaczynam byc fanem tego watku : ) gupie tematy jak mówi drUg ale fajne pomysły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 25 Wrzesień 2004 Share Napisano 25 Wrzesień 2004 ee.. wy SCORPIego nie znacie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ka21k Napisano 25 Wrzesień 2004 Share Napisano 25 Wrzesień 2004 Oto czlowiek na marsie. Hehe. Niby sie cieszy ze tu jest, a jednak cos mu dolega :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzudzu Napisano 25 Wrzesień 2004 Share Napisano 25 Wrzesień 2004 moja wersja :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 25 Wrzesień 2004 Share Napisano 25 Wrzesień 2004 Leander: ROTFL :D dzudzu: adoptuj mnie! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mkaszpir Napisano 25 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 25 Wrzesień 2004 Ha ha ha. A miał być to nudny temat. Garutluję wszystkim świetnych pomysłów i poczucia humoru :D Temat na dziś : Autoportret z gronostajem Zakończenie w niedzielę o, wyjątkowo : 10:00 Życzę dobrej zabawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lumaq Napisano 25 Wrzesień 2004 Share Napisano 25 Wrzesień 2004 Moze to nie portret ale co tam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mCh Napisano 25 Wrzesień 2004 Share Napisano 25 Wrzesień 2004 hehz to ja chyba się nie wypowiem i nie pokażę niczego, bo popsuję atmosferę wam :> co to mamusiu gronostaj? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mkaszpir Napisano 25 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 25 Wrzesień 2004 ciekaw jestem następnych :D mCh, wrzuć coś i ty, zawsze ambitnie podchodzisz do sprawy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 25 Wrzesień 2004 Share Napisano 25 Wrzesień 2004 k...a jak wyglada gronostaj? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brite Napisano 25 Wrzesień 2004 Share Napisano 25 Wrzesień 2004 temat potraktowany dosłownie, szybki speed ołówkiem w pracy, dwadzieścia kilka minut, bo dłużej gryzoń nie chciał usiedzieć :) Podobieństwo symboliczne (zwierzątka również) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 25 Wrzesień 2004 Share Napisano 25 Wrzesień 2004 A ja myslalem, ze gronostaj to roslina :) Dobrze, ze pracy zadnej nie zrobilem bo bym sie skompromitowal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi