gsOne Napisano 1 Październik 2004 Napisano 1 Październik 2004 wrzucam krótką historię wybuchu Pierwszej Wojny avatarów.. ;)
Łukasz Misztela Napisano 1 Październik 2004 Napisano 1 Październik 2004 a ja znalazlem winowajce wojny tylko to jest spisek Pokemonow chca odwrocic od siebie uwage ludzi i powstaly avatory:d a one beda po cichu opanowywaly ziemie pozdrowionak a pracka powstala w cjagu 15 minutek myszka bo spieszylem sie do kobietki :-* Pozdro for all
Ka21k Napisano 1 Październik 2004 Napisano 1 Październik 2004 harseisis rozwaliles mnie. Umieram. To jest bardzo czadowe sprawozdanie :d Hahahahahahahahahahaha Buahahahaha uuuuhhhuhuhuhu :D
mCh Napisano 1 Październik 2004 Napisano 1 Październik 2004 Nie zadzierajcie z moim i druga avatarem, ich mentalne moce pogardy zrobia z was tabakę! Aha! AVATAR leander'a jest WEGETARIANINEM. Dawaj dawaj dawaj gsOne!
kolegaalek Napisano 1 Październik 2004 Napisano 1 Październik 2004 harsesis- super, ale czemu Leander mnie je?! gs.one pierwsza część wrózy coś dobrego(szczególnie, że MÓJ Avatar wystepuje w roli złego;D) ale na koniec miałeś zero pomysłu:(
smart Napisano 1 Październik 2004 Napisano 1 Październik 2004 masz dużą wyobrażnie i niezła skojarzenia harsesis Buuuuaaaaaahaaaa haaaaaa.Dobre P.S.: JA Z NACJONALISTAMI W GRUPY SIĘ NIE ŁĄCZE !!!
Mkaszpir Napisano 2 Październik 2004 Autor Napisano 2 Październik 2004 No działo się działo, głównie potyczki słowne :D Temat na dziś: Wiedźmin? To nie pomyłka, specjalnie dałem znak zapytania Powodzenia :D Koniec 10:00 w niedzielę
Jedrush Napisano 2 Październik 2004 Napisano 2 Październik 2004 nie wiem czemu nie ma zadnych obrazkow;p taki fajny temacik .. jak nie ma to wrzuce takie cos(liczy sie pomysl nie warsztat ,nie ?:P)
gsOne Napisano 2 Październik 2004 Napisano 2 Październik 2004 Hehe, smiesznie musialo wygladac jak ten typ wchodził do karczmy ;). Aż cud, ze sie nie zaklinowal ;) . Nie wiem czy dobrze interpretuje, ale w tle chyba sa 'poszerzone' drzwi?
harseisis Napisano 2 Październik 2004 Napisano 2 Październik 2004 dalsza czesc poematu komiksowego w obronie uciśnionych smoków, pod tytułem "kto to zrobił" na temat "wiedzmin?"
harseisis Napisano 2 Październik 2004 Napisano 2 Październik 2004 guliwer był człowiekiem z tego co pamiętam. to jest olbrzym niecny co owce z pól porywał i wioski deptał ku utrapieniu całej okolicy. sromotnie.
Ka21k Napisano 3 Październik 2004 Napisano 3 Październik 2004 Uff zdazyłem. Myslalem ze sie juz nie uda. Wiedzmin na zasilku. Lece do pracy. Narazie. :D
Mkaszpir Napisano 3 Październik 2004 Autor Napisano 3 Październik 2004 Gratuluję tym którzy rysują :D Dobra robota Temat: Syrenka - auto 2012r Mam nadzieję że się przyłożycie i pojawią się konkretne koncepty waszych wersji tego kultowego auta. koniec 8:00 w poniedziałek Powodzenia
mCh Napisano 3 Październik 2004 Napisano 3 Październik 2004 ueeeeee ostatnio tematy lipne :/ gdzie te wojny avatarów. mkaszpir musi odejść!
everyman Napisano 3 Październik 2004 Napisano 3 Październik 2004 mCh nie marudz temat jest swietny szkoda tylko ze tak malo osob tu zaglada... hmm wlasnie zdalem sobie sprawe ze tez bede mogl sie pojawic tylko w sobote i niedziele ;-( [to wszystko przez studia poza domem ;-/] ale jeszcze jestem ;-) wiec wrzucam bardzo szybki projekt: Syrena RS2012
mCh Napisano 3 Październik 2004 Napisano 3 Październik 2004 taki mój los i przeznaczenie - narzekać. mały problem z obrazkami. pod firefox nie wczytują sie załączniki do końca :/
adek Napisano 3 Październik 2004 Napisano 3 Październik 2004 co ma przegladarka do wczytywania sie zalacznikow? To nie to.
Łukasz Misztela Napisano 3 Październik 2004 Napisano 3 Październik 2004 prosze jakies ciekawsze tematy:-)hihi jutro pastaram sie cosik wrzucic zaleznie od tematu wiec postaraj sie:-) pozdro a jak tam spisek z pokemonami:d
harseisis Napisano 3 Październik 2004 Napisano 3 Październik 2004 hehe chyba wygrałeś everyman. nawet ja nie miałem pomysłu.
Ka21k Napisano 3 Październik 2004 Napisano 3 Październik 2004 No to kolej na mnie. (mycha coraz bardziej oswojona) :D
little-ninja Napisano 3 Październik 2004 Napisano 3 Październik 2004 kolegaalek - hubabuba heheh ...cfaniak;P kurka przegapilem niezla bitwe heh
Mkaszpir Napisano 4 Październik 2004 Autor Napisano 4 Październik 2004 Człowiek słoń koniec 8:00 we wtorek
kolegaalek Napisano 4 Październik 2004 Napisano 4 Październik 2004 kaszpir- Proszę, weź sie w garść i powymyśaj jakieś sensowne tematy--> mniej dosłowne!! plz!!!
Ka21k Napisano 4 Październik 2004 Napisano 4 Październik 2004 Ja jeszcze na temat syrenki. Tak mnie jakoś naszło. :D
leander Napisano 4 Październik 2004 Napisano 4 Październik 2004 czlowiek slon? Cos mam drewniana reke ostatnio
harseisis Napisano 4 Październik 2004 Napisano 4 Październik 2004 chciałem coś porządnego narysować, ale zobaczyłem drewnianą rękę leandera i sobie dałem spokój. podszedłem do tematu bardziej schematycznie
Mkaszpir Napisano 5 Październik 2004 Autor Napisano 5 Październik 2004 pięknie, pięknie... pora na małe zmiany :D chętnie skasowałbym spóźnialskich, bo zasady itepe... no ale Tomur zrobił niezłą niezłą syrenkę, reszta też się spisała, więc oby tak dalej, ale trzymajmy się pewnych dat na przyszłość by bałaganu nie było :D temat : Co Ewa robiła w Raju? zakończenie 8:00 w środę A teraz zmiany: Experyment Postanowiłem, na razie, na próbę wrzucić temat tygodniowy, dla tych którzy nie mają wiele czasu by skończyć coś w jeden dzień, jak też i dla całej reszty zapaleńców :D Oto co następuje: Temat będzie się pojawiał najpóźniej do środy, będzie miał dodatkowe wymagania, które zostaną wyszczególnione w opisie. Zakonczenie tematu i jednocześnie dzień w którym mozna wrzucać swoje prace to NIEDZIELA, w ten dzień nie będzie tematu, na razie przeznaczam go na wrzucanie "tygodniówek" pamiętajcie, by nie zrobił się bałagan, gotowe prace wrzucajcie dopiero w niedzielę :D Zobaczymy jak bedzie to funkcjonować, pozatym chętnie wprowadziłbym opcje wybierania "szkicu tygodnia" jeśli macie pojecie jak to zrobić proszę o kontakt :D Temat : Leonardo da Vinci - szkice Chodzi tu o wasze inspiracje i pomysły, jakie możecie zaczerpnąć Leonarda, można tu twórczo rozwinąć jego projekty maszyn, lub zróbić własne, jest jedno ale : prace muszą być stylizowane na szkice Leonarda, kreska, faktura papieru kolory. Prace gotowe wrzucajcie w niedzielę, macie więc trochę czasu na przygotowanie się. Powodzenia :D
Ka21k Napisano 5 Październik 2004 Napisano 5 Październik 2004 Nooo teraz to ja w koncu bede mogl normalnie spac chodzic :D Dzieki Mkaszpir :))
Mkaszpir Napisano 6 Październik 2004 Autor Napisano 6 Październik 2004 no, no widzę że wczoraj nic się nie pojawiło chmmm... Temat: Czas ucieka koniec: 8:00 czwartek
dzudzu Napisano 6 Październik 2004 Napisano 6 Październik 2004 nie pekaj maszpir, ja ze swej strony na pewno cos wrzuce, ale dopiero w piatek ... tematy tez sa ok.
Mkaszpir Napisano 6 Październik 2004 Autor Napisano 6 Październik 2004 Spoko, po to właśnie jest temat tygodniowy, do niedzieli ktoś zawsze coś wydłubie, sam też mam coraz mniej czasu na codzienne bazgranie :D
Tomur Napisano 6 Październik 2004 Napisano 6 Październik 2004 Czas ucieka zwlaszcza w pracy wiec nie bede dyskutowac, najprawdzopdobniej nie bede mial zadnego programu graficznego pod reka do konca tygodnia. :(
kolegaalek Napisano 6 Październik 2004 Napisano 6 Październik 2004 Dzisiaj kolega mi powiedział jaki jest temat na daily speeda, a ja mu -" to napewno ktoś narysuje uciekajacy zegar" :)
Salvator Napisano 6 Październik 2004 Napisano 6 Październik 2004 kolegaalek - prorok czy co?! może geniusz ;]
mCh Napisano 6 Październik 2004 Napisano 6 Październik 2004 gienio grzeczny będzie dziś. gienio dobry, bo mnie cytuje, ale usunie tak. tak!
Tomur Napisano 7 Październik 2004 Napisano 7 Październik 2004 Co pierdoly dyskutujecie? Narysowaliscie co?
Mkaszpir Napisano 7 Październik 2004 Autor Napisano 7 Październik 2004 chwała tym co rysują, ci co gadają zapraszam na "wolne dyskusje" Temat: Sherlock Holmes i wirus Baskerwilów Do jutra 8:00 i Zabierajcie się do roboty :D
Tomur Napisano 7 Październik 2004 Napisano 7 Październik 2004 Rysujac pokatnie w pracy nie moge juz nic wiecej wycisnac a tym bardziej rysowac jeszcze raz....heh
Ka21k Napisano 7 Październik 2004 Napisano 7 Październik 2004 Sory za spuźnienie ale wczoraj siedziałem do nocy i jak już chcialem wyslać to mi neta zabrali. Wiec dzisiaj wróciłem z pracy i wrzucam. CZAS UCIEKA. P.S. Mkaszpir jeśli zdecydujesz że juz po czasie to spokojnie mozesz usunac ten wpis.
Ka21k Napisano 7 Październik 2004 Napisano 7 Październik 2004 Troche podłubałem i wyszło mi takie cos.
Gotham Napisano 7 Październik 2004 Napisano 7 Październik 2004 Bokiem mi już wychodzi sytuacja w której nie robię choćby combo-speedka miesięcznie dla siebie... Więc jakoś mnie chwyciło dzisiaj na speedek przed snem ;). Planowałem 30min. realia wydłużyły proces twórczy do 50min... Cóż, bywa. Pozdrawiam, :)
Rekomendowane odpowiedzi