Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 824
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

a ja znalazlem winowajce wojny

tylko to jest spisek Pokemonow

chca odwrocic od siebie uwage ludzi i powstaly avatory:d

a one beda po cichu opanowywaly ziemie

pozdrowionak

a pracka powstala w cjagu 15 minutek myszka bo spieszylem sie do kobietki

:-*

Pozdro for all

Napisano

Nie zadzierajcie z moim i druga avatarem, ich mentalne moce pogardy zrobia z was tabakę!

Aha! AVATAR leander'a jest WEGETARIANINEM.

Dawaj dawaj dawaj gsOne!

Napisano

No działo się działo, głównie potyczki słowne :D

Temat na dziś: Wiedźmin?

To nie pomyłka, specjalnie dałem znak zapytania

Powodzenia :D

Koniec 10:00 w niedzielę

Napisano

Hehe, smiesznie musialo wygladac jak ten typ wchodził do karczmy ;). Aż cud, ze sie nie zaklinowal ;) . Nie wiem czy dobrze interpretuje, ale w tle chyba sa 'poszerzone' drzwi?

Napisano

Gratuluję tym którzy rysują :D Dobra robota

Temat: Syrenka - auto 2012r

Mam nadzieję że się przyłożycie i pojawią się konkretne koncepty waszych wersji tego kultowego auta.

koniec 8:00 w poniedziałek

Powodzenia

Napisano

mCh nie marudz temat jest swietny

szkoda tylko ze tak malo osob tu zaglada... hmm wlasnie zdalem sobie sprawe ze tez bede mogl sie pojawic tylko w sobote i niedziele ;-( [to wszystko przez studia poza domem ;-/]

ale jeszcze jestem ;-) wiec wrzucam bardzo szybki projekt: Syrena RS2012

Napisano

pięknie, pięknie... pora na małe zmiany :D

chętnie skasowałbym spóźnialskich, bo zasady itepe... no ale Tomur zrobił niezłą niezłą syrenkę, reszta też się spisała, więc oby tak dalej, ale trzymajmy się pewnych dat na przyszłość by bałaganu nie było :D

temat : Co Ewa robiła w Raju?

zakończenie 8:00 w środę

A teraz zmiany: Experyment

Postanowiłem, na razie, na próbę wrzucić temat tygodniowy, dla tych którzy nie mają wiele czasu by skończyć coś w jeden dzień, jak też i dla całej reszty zapaleńców :D Oto co następuje: Temat będzie się pojawiał najpóźniej do środy, będzie miał dodatkowe wymagania, które zostaną wyszczególnione w opisie. Zakonczenie tematu i jednocześnie dzień w którym mozna wrzucać swoje prace to NIEDZIELA, w ten dzień nie będzie tematu, na razie przeznaczam go na wrzucanie "tygodniówek" pamiętajcie, by nie zrobił się bałagan, gotowe prace wrzucajcie dopiero w niedzielę :D Zobaczymy jak bedzie to funkcjonować, pozatym chętnie wprowadziłbym opcje wybierania "szkicu tygodnia" jeśli macie pojecie jak to zrobić proszę o kontakt :D

Temat : Leonardo da Vinci - szkice

Chodzi tu o wasze inspiracje i pomysły, jakie możecie zaczerpnąć Leonarda, można tu twórczo rozwinąć jego projekty maszyn, lub zróbić własne, jest jedno ale : prace muszą być stylizowane na szkice Leonarda, kreska, faktura papieru kolory.

Prace gotowe wrzucajcie w niedzielę, macie więc trochę czasu na przygotowanie się.

Powodzenia :D

Napisano

Czas ucieka zwlaszcza w pracy wiec nie bede dyskutowac, najprawdzopdobniej nie bede mial zadnego programu graficznego pod reka do konca tygodnia. :(

Napisano

chwała tym co rysują, ci co gadają zapraszam na "wolne dyskusje"

Temat: Sherlock Holmes i wirus Baskerwilów

Do jutra 8:00

i Zabierajcie się do roboty :D

Napisano

Sory za spuźnienie ale wczoraj siedziałem do nocy i jak już chcialem wyslać to mi neta zabrali. Wiec dzisiaj wróciłem z pracy i wrzucam. CZAS UCIEKA.

P.S. Mkaszpir jeśli zdecydujesz że juz po czasie to spokojnie mozesz usunac ten wpis.

Napisano

Bokiem mi już wychodzi sytuacja w której nie robię choćby combo-speedka miesięcznie dla siebie... Więc jakoś mnie chwyciło dzisiaj na speedek przed snem ;).

Planowałem 30min. realia wydłużyły proces twórczy do 50min... Cóż, bywa.

Pozdrawiam, :)