ptaszek Napisano 29 Wrzesień 2014 Napisano 29 Wrzesień 2014 (edytowane) Hejka, Z malym opoznieniem, ale prezentuje tutaj ostatnia prace zrobiona w blenderze (troche Photoshopa rowniez). Wiem ze materialy troche slabe ale juz chcialem konczyc.. znow brak cierpliwosci przy modelowaniu od zera. Dzieki wiecej tutaj dzieki! Edytowane 29 Wrzesień 2014 przez ptaszek
Azbesty Napisano 29 Wrzesień 2014 Napisano 29 Wrzesień 2014 z chęcią bym przerenderował model :P komentowałem ci już wcześniej na behance :P
Luki Luki Napisano 29 Wrzesień 2014 Napisano 29 Wrzesień 2014 Jedno z przednich kół (i pewnie tylnych też) obróciłeś o 180 stopni zamiast zmirrorować, albo skopiować felgę i zduplikować oponę, co? :)
ptaszek Napisano 29 Wrzesień 2014 Autor Napisano 29 Wrzesień 2014 Ahhh damn! :D ty to masz oko Luki :) Dzieki Chlopaki :)
PiotrMP006 Napisano 29 Wrzesień 2014 Napisano 29 Wrzesień 2014 Super... jak zwykle od mistrza :) Kiedy będzie dostępny model? Mam nadzieje że będzie z elementów a nie jeden mesh... ps. Maya poszła w odstawkę?
ptaszek Napisano 29 Wrzesień 2014 Autor Napisano 29 Wrzesień 2014 Dzieki wielkie :) z modelem wlasnie sie waham czy udostepniac juz czy za jakis czas. W pracy maya w domu blender :) Wole blendera, chociaz w vrayu nadal wiecej umiem wycisnac niz w cycles. Nie wiem czy to problem we mnie i nie umiem fajnych shaderow zrobic czy cycles troszke odstaje od Vraya. Pewnie jedno i drugie, ale i tak blender rox :P
Szwadron Napisano 30 Wrzesień 2014 Napisano 30 Wrzesień 2014 A czemu taka praca jeszcze nie na froncie ;) kurcze super render fajne studio i rzadki model. Super pozdrawiam !
Rekomendowane odpowiedzi