Napisano 29 Wrzesień 201410 l Hejka, Z malym opoznieniem, ale prezentuje tutaj ostatnia prace zrobiona w blenderze (troche Photoshopa rowniez). Wiem ze materialy troche slabe ale juz chcialem konczyc.. znow brak cierpliwosci przy modelowaniu od zera. Dzieki wiecej tutaj dzieki! Edytowane 29 Wrzesień 201410 l przez ptaszek
Napisano 29 Wrzesień 201410 l z chęcią bym przerenderował model :P komentowałem ci już wcześniej na behance :P
Napisano 29 Wrzesień 201410 l Jedno z przednich kół (i pewnie tylnych też) obróciłeś o 180 stopni zamiast zmirrorować, albo skopiować felgę i zduplikować oponę, co? :)
Napisano 29 Wrzesień 201410 l Super... jak zwykle od mistrza :) Kiedy będzie dostępny model? Mam nadzieje że będzie z elementów a nie jeden mesh... ps. Maya poszła w odstawkę?
Napisano 29 Wrzesień 201410 l Autor Dzieki wielkie :) z modelem wlasnie sie waham czy udostepniac juz czy za jakis czas. W pracy maya w domu blender :) Wole blendera, chociaz w vrayu nadal wiecej umiem wycisnac niz w cycles. Nie wiem czy to problem we mnie i nie umiem fajnych shaderow zrobic czy cycles troszke odstaje od Vraya. Pewnie jedno i drugie, ale i tak blender rox :P
Napisano 30 Wrzesień 201410 l A czemu taka praca jeszcze nie na froncie ;) kurcze super render fajne studio i rzadki model. Super pozdrawiam !