mlodAs Napisano 8 Październik 2014 Napisano 8 Październik 2014 Hej Praca powstała w wolnym czasie i uprzedzając komentarze muszę zaznaczyć że podczas tworzenia nie przyjmowałem żadnych środków psychoaktywnych ;) miłego oglądania
W Art Napisano 8 Październik 2014 Napisano 8 Październik 2014 Może Ty nie , ale my chyba musimy zacząć żeby to zrozumieć :D nie wiem co mogę tu ocenić - ładny las :)
STRZYG Napisano 8 Październik 2014 Napisano 8 Październik 2014 Rozumiem zamysł. Landrynka vs. flaki. Niestety wyszło....kiczowato :/ Szkoda bo obrazek ma/miał naprawdę meeega potencjał. Wszystko, oprócz flaków wygląda zajebiście. Według mnie niepotrzebnie wszystko pokazałeś. Uważam, że obrazek zyskał by +10 do odbioru gdyby flaki się tak nie walały, a tylko prześwitywały spod tego fajnego SSS'a, tak jak to ma miejsce w górnej części tego ludka, gdzie żebra i układ krwionośny bardzo fajnie przebijają się spod skóry. Czyli w landrynkowm świecie stoi sobie landrynkowa postać która ma przebijającą spod skóry normalną fizjonomie (w sumie to same tylko żebra i układ krwionośny by wystarczyły). Taki zabieg byłby chyba ciekawszy aniżeli walnięcie bebechami na 100%, bo ani to straszne, ani ciekawe.
Azbesty Napisano 8 Październik 2014 Napisano 8 Październik 2014 ah gdyby wnętrzności zostały utrzymane w takiej pięknej czystej bielowatej kolorystyce i pięknej estetyce to było by cudo
xmass Napisano 8 Październik 2014 Napisano 8 Październik 2014 To pare lat temu w testowych było, czyż nie? Pamiętam bo prawie osmarkałem się ze śmiechu :D Haha, flaczyska wyszły fajnie. I ten materiał "skóry" jegomościa :D Pozdr.
Rekomendowane odpowiedzi