Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano
  • Autor

i drugii renderek, widze pare bugow na zderzaku ale juz dzisiaj nie mam sily tego naprawiac:) Pozdro

bmwz412b.jpg

• Odpowiedzi 72
  • Wyświetleń 5,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

coraz lepiej tylko jakiś babol na łączeniu bagażnik nadkole

no i dlaczego rowki nie są wszędzie jaknakowo równe ;/

Napisano
  • Autor

a nie napisalem:) robilem caly tyl od nowa:0 bo krzywo wyszlo:P i jeszcze nie dopasowalem elementow:) w sumie pierwsyz raz moedluje autko w czesciach:) wiec jest mi troche trudniej, ale dam rade:) przynajmniej balaganu nie ma. przy nastepnym aktualizowaniu postaram sie wszystko wyrownac

Napisano
  • Autor

ee nikt nic nie skomentuje:( szkoda bo nie wiem jak to z waszego oka wyglada, czy wam sie podoba czy nie:P dzisaij nic nei zamieszcze bo nic nie zrobilem, moze pozniej.

Napisano

Jak dla mnie bomba... A co do komentowania to ostatnio ludzie rzadko cos pisza, a szkoda ;)...

Napisano

Nie wiem czy Ci sie teraz uda wyrownac rowki miedzy drzwiami, a reszta. Jezeli robisz kazda czesc oddzielnie to lepszym rozwiazaniem przy robieniu dalszego elementu za rowkiem jest skopiowanie poligonow konczacych dany element i rozpoczecie od nich modelowania nastepnego elementu. hm nie wiem czy zrozumiale napisalem.

Napisano
  • Autor

zrozumialem dobrze:) tylko wlasnie tak nie moglem bo robilem metoda splinow a dopiero pozniej convertowalem na poly i dodawalem szczegoly:) moj blad:/ ale na bledach sie czlowiek uczy. w sumie tak jak jest teraz nie jest tak zle. dzisiaj probowalem zrobic swiatla tylnie, ale cos nie wyszlo. no nic bede probowac dalej

Napisano
  • Autor

dzisiaj zaczalem robic swiatelka:D i wrocilem do mojego brazilka. troche slaba jakosc ale nie mailem czasu zgrywac:P nastepnym razem bedzie lepszy:D piszcie jak wam sie podoba pozdro

bmwz413b.jpg

Napisano

WOW :)

outdoor to zdjecie czy modelling??

tak czy tak fura troszke do tego nie pasuje :)

Napisano
  • Autor

foto foto;) nie pasuje? mam jescze kilka w zapasie:P moze poposrtu swiatlo do poprawy;) w sumie faajnie fura pod sklepem:)

Napisano

wow ladne :] az mi sie zachcialo wrocic do mojego ferrari po polrocznej :( przerwie :)

Napisano

Przód jest super ale nad tyłem musisz jeszcze troche popracowac.

Napisano

Fajnie to wygląda na tym tle :] Nawet realistycznie ... ale pomimo tego sprobowal bym jednak z innym tłem.

Napisano
  • Autor

dzieki za opinie:) z tym tlem pomysle. z tylu jest caly zderzak do wymiany ale cos wymysle. Zrobilem juz felge i opone popraiwe ja troche i zamieszcze rendera.

Napisano
  • Autor

no sprobowalem z innym tlem (tunel) i czekajac 35min wyszlo cos takiego:) nie wiem jak wy sadzicie ale wole poprzednie... mam jeszcze zdjecie w parku, ale na trawie autko to tak glupio wiec nie patrze nawet;)

bmwz414.jpg

Napisano

Ups to nie wyszlo, ale poprzednie jest w miare. Sprobuj z innymi otoczeniami - moze podziemny parking ? :]

Pzdr

Napisano
  • Autor

no mowilem ze bedize zle;) powinno byc siwatlo nad nim jeszcze jedno ale zapomnialem sie zreszta i tak to tlo nie pasuje wole zeby to bylo wlasnie takie miasto w tle jak w poprzednim ujeciu pobawie sie tym pozniej napierw to trzeba to wymodelowac

Napisano

Proponowalbym najpierw skonczyc samochod a dopiero potem brac sie za scene

Napisano

moim zdaniem jakos nie pasuje to do siebie, nie wszystko trzyma się kupy, pracuj, pracuj, nie jest źle

pozdro i powodzenia