sCeleTon Napisano 29 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 29 Wrzesień 2004 i drugii renderek, widze pare bugow na zderzaku ale juz dzisiaj nie mam sily tego naprawiac:) Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 29 Wrzesień 2004 Share Napisano 29 Wrzesień 2004 coraz lepiej tylko jakiś babol na łączeniu bagażnik nadkole no i dlaczego rowki nie są wszędzie jaknakowo równe ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sCeleTon Napisano 30 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 30 Wrzesień 2004 a nie napisalem:) robilem caly tyl od nowa:0 bo krzywo wyszlo:P i jeszcze nie dopasowalem elementow:) w sumie pierwsyz raz moedluje autko w czesciach:) wiec jest mi troche trudniej, ale dam rade:) przynajmniej balaganu nie ma. przy nastepnym aktualizowaniu postaram sie wszystko wyrownac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sCeleTon Napisano 30 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 30 Wrzesień 2004 ee nikt nic nie skomentuje:( szkoda bo nie wiem jak to z waszego oka wyglada, czy wam sie podoba czy nie:P dzisaij nic nei zamieszcze bo nic nie zrobilem, moze pozniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MF Napisano 1 Październik 2004 Share Napisano 1 Październik 2004 Jak dla mnie bomba... A co do komentowania to ostatnio ludzie rzadko cos pisza, a szkoda ;)... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cochise Napisano 1 Październik 2004 Share Napisano 1 Październik 2004 Nie wiem czy Ci sie teraz uda wyrownac rowki miedzy drzwiami, a reszta. Jezeli robisz kazda czesc oddzielnie to lepszym rozwiazaniem przy robieniu dalszego elementu za rowkiem jest skopiowanie poligonow konczacych dany element i rozpoczecie od nich modelowania nastepnego elementu. hm nie wiem czy zrozumiale napisalem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sCeleTon Napisano 1 Październik 2004 Autor Share Napisano 1 Październik 2004 zrozumialem dobrze:) tylko wlasnie tak nie moglem bo robilem metoda splinow a dopiero pozniej convertowalem na poly i dodawalem szczegoly:) moj blad:/ ale na bledach sie czlowiek uczy. w sumie tak jak jest teraz nie jest tak zle. dzisiaj probowalem zrobic swiatla tylnie, ale cos nie wyszlo. no nic bede probowac dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sCeleTon Napisano 2 Październik 2004 Autor Share Napisano 2 Październik 2004 dzisiaj zaczalem robic swiatelka:D i wrocilem do mojego brazilka. troche slaba jakosc ale nie mailem czasu zgrywac:P nastepnym razem bedzie lepszy:D piszcie jak wam sie podoba pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
max_1989 Napisano 2 Październik 2004 Share Napisano 2 Październik 2004 no jak dla mnie ekstra, tylko szyba troszkę głópio wygląda. zaje...fajne :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sCeleTon Napisano 2 Październik 2004 Autor Share Napisano 2 Październik 2004 ktos zucil w szybe kamieniem;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sCeleTon Napisano 2 Październik 2004 Autor Share Napisano 2 Październik 2004 lee nikt nic nie napisze;) no to z mojej stornki maly łupdejt;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 2 Październik 2004 Share Napisano 2 Październik 2004 WOW :) outdoor to zdjecie czy modelling?? tak czy tak fura troszke do tego nie pasuje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sCeleTon Napisano 2 Październik 2004 Autor Share Napisano 2 Październik 2004 foto foto;) nie pasuje? mam jescze kilka w zapasie:P moze poposrtu swiatlo do poprawy;) w sumie faajnie fura pod sklepem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shampan Napisano 2 Październik 2004 Share Napisano 2 Październik 2004 wow ladne :] az mi sie zachcialo wrocic do mojego ferrari po polrocznej :( przerwie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kryhas Napisano 3 Październik 2004 Share Napisano 3 Październik 2004 Przód jest super ale nad tyłem musisz jeszcze troche popracowac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MC-Maxim Napisano 3 Październik 2004 Share Napisano 3 Październik 2004 Fajnie to wygląda na tym tle :] Nawet realistycznie ... ale pomimo tego sprobowal bym jednak z innym tłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sCeleTon Napisano 3 Październik 2004 Autor Share Napisano 3 Październik 2004 dzieki za opinie:) z tym tlem pomysle. z tylu jest caly zderzak do wymiany ale cos wymysle. Zrobilem juz felge i opone popraiwe ja troche i zamieszcze rendera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sCeleTon Napisano 3 Październik 2004 Autor Share Napisano 3 Październik 2004 no sprobowalem z innym tlem (tunel) i czekajac 35min wyszlo cos takiego:) nie wiem jak wy sadzicie ale wole poprzednie... mam jeszcze zdjecie w parku, ale na trawie autko to tak glupio wiec nie patrze nawet;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 3 Październik 2004 Share Napisano 3 Październik 2004 tym razem poległes z kretesem w compocitingu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 3 Październik 2004 Share Napisano 3 Październik 2004 Ups to nie wyszlo, ale poprzednie jest w miare. Sprobuj z innymi otoczeniami - moze podziemny parking ? :] Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sCeleTon Napisano 3 Październik 2004 Autor Share Napisano 3 Październik 2004 no mowilem ze bedize zle;) powinno byc siwatlo nad nim jeszcze jedno ale zapomnialem sie zreszta i tak to tlo nie pasuje wole zeby to bylo wlasnie takie miasto w tle jak w poprzednim ujeciu pobawie sie tym pozniej napierw to trzeba to wymodelowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cochise Napisano 3 Październik 2004 Share Napisano 3 Październik 2004 Proponowalbym najpierw skonczyc samochod a dopiero potem brac sie za scene Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lpshinoda Napisano 3 Październik 2004 Share Napisano 3 Październik 2004 moim zdaniem jakos nie pasuje to do siebie, nie wszystko trzyma się kupy, pracuj, pracuj, nie jest źle pozdro i powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi