Vehr Napisano 17 Październik 2014 Napisano 17 Październik 2014 (edytowane) Hej, Pół roku temu wydana została moja pierwsza kolekcja. 80 modeli dla Viz-people. Od tego czasu już trochę minęło więc postanowiłem stworzyć coś zupełnie własnego. Pierwsza kolekcja to 21 łóżek różnego rodzaju. Myślę że każdy znajdzie w niej coś dla siebie i uzupełni chociaż w części wasze bazy modeli. Poniżej przedstawiam wybrane rendery z katalogu. Co ciekawe rendery umieszczone w katalogu zostały zrobione w Corona. Jest to jeden z 5 dostępnych formatów. Oprócz 3ds max + corona dostępne są : 3ds max + vray, Cinema 4d + vray, .obj, .fbx Duże podziękowania dla użytkownika forum - skalpel3d który przygotował modele pod Cinema 4d. W związku z wydaniem pierwszej mojej kolekcji oraz trafinieniem na główna strone max3d przygotowałem dla użytkowników portalu kupon: max3d.pl który obniża ceny o 30%.Ważny do 14 listopada 2014 Link do kupna kolekcji oraz katalogu: http://tomekmichalski.com/product/vol-1-beds/ p. Tomek http://www.facebook.com/tomekmichalskicom Edytowane 3 Listopad 2014 przez Vehr
Biolo_idiota Napisano 18 Październik 2014 Napisano 18 Październik 2014 Zdecydowanie ta praca zyskała za mały rozgłos! To przecież jest cudo, pokazałeś klasę! Sam korzystam od jakiegoś czasu z Corony i uważam, że bije Vray na głowę! Bardzo ładna praca, tak trzymaj!
Azbesty Napisano 18 Październik 2014 Napisano 18 Październik 2014 Więcej takich prac! Corona all the wy!
skalpel3d Napisano 19 Październik 2014 Napisano 19 Październik 2014 Co prawda miełem do czynienia z kolekcja w zapisie max+vray ale naprawdę modele są świetne i godne polecenia :)
Temporal Napisano 19 Październik 2014 Napisano 19 Październik 2014 Jest jeden problem z tymi renderami: wygladaja jak zdjecia ;)
jacekszy0 Napisano 19 Październik 2014 Napisano 19 Październik 2014 Mogę spytać czym tak fajnie gnieciesz prześcieradła na całej powierzchni?
Azbesty Napisano 19 Październik 2014 Napisano 19 Październik 2014 marvelous designer zapewne trial albo pajrat. Bo raczej nie znam kogoś kto kupił pełną wersję, tylko do robienia pościeli :D
Vehr Napisano 19 Październik 2014 Autor Napisano 19 Październik 2014 Dzięki za miłe komentarze :). jacekszy0 : zagniecenia to normal mapa :). Azbesty : Używam Marvelousa od bardzo dawna :P.Na przestrzeni tych prawie 3 lat wiem dokładnie jakie były ceny oraz co wnosiły kolejne wersje :) a że Ty widzisz ceny dla najnowszej wersji 4 to już nie mój problem ;) nie tylko pościel sprawdź kolekcje 3d Fabrics od Viz-People ;)
Azbesty Napisano 19 Październik 2014 Napisano 19 Październik 2014 Dzięki za miłe komentarze :). jacekszy0 : zagniecenia to normal mapa :). Azbesty : Używam Marvelousa od bardzo dawna :P.Na przestrzeni tych prawie 3 lat wiem dokładnie jakie były ceny oraz co wnosiły kolejne wersje :) a że Ty widzisz ceny dla najnowszej wersji 4 to już nie mój problem ;) nie tylko pościel sprawdź kolekcje 3d Fabrics od Viz-People ;) pół żartem pól serio przecież pisałem :)
adek Napisano 25 Październik 2014 Napisano 25 Październik 2014 Musze chyba jeszcze raz przypomnieć w kilku miejscach o klikaniu "Na fronta" bo jakim cudem ten zbiór przeszedł bez fronta to nie wiem.
Vehr Napisano 28 Październik 2014 Autor Napisano 28 Październik 2014 (edytowane) Tym bardziej dzięki za fronta :) edit: W związku z wydaniem pierwszej mojej kolekcji oraz trafinieniem na główna strone max3d przygotowałem dla użytkowników portalu kupon: max3d.pl który obniża ceny o 30. Ważny do 14 listopada 2014 Edytowane 3 Listopad 2014 przez Vehr
Rekomendowane odpowiedzi