Napisano 17 Październik 201410 l Hej, Pół roku temu wydana została moja pierwsza kolekcja. 80 modeli dla Viz-people. Od tego czasu już trochę minęło więc postanowiłem stworzyć coś zupełnie własnego. Pierwsza kolekcja to 21 łóżek różnego rodzaju. Myślę że każdy znajdzie w niej coś dla siebie i uzupełni chociaż w części wasze bazy modeli. Poniżej przedstawiam wybrane rendery z katalogu. Co ciekawe rendery umieszczone w katalogu zostały zrobione w Corona. Jest to jeden z 5 dostępnych formatów. Oprócz 3ds max + corona dostępne są : 3ds max + vray, Cinema 4d + vray, .obj, .fbx Duże podziękowania dla użytkownika forum - skalpel3d który przygotował modele pod Cinema 4d. W związku z wydaniem pierwszej mojej kolekcji oraz trafinieniem na główna strone max3d przygotowałem dla użytkowników portalu kupon: max3d.pl który obniża ceny o 30%.Ważny do 14 listopada 2014 Link do kupna kolekcji oraz katalogu: http://tomekmichalski.com/product/vol-1-beds/ p. Tomek http://www.facebook.com/tomekmichalskicom Edytowane 3 Listopad 201410 l przez Vehr
Napisano 18 Październik 201410 l Zdecydowanie ta praca zyskała za mały rozgłos! To przecież jest cudo, pokazałeś klasę! Sam korzystam od jakiegoś czasu z Corony i uważam, że bije Vray na głowę! Bardzo ładna praca, tak trzymaj!
Napisano 19 Październik 201410 l Co prawda miełem do czynienia z kolekcja w zapisie max+vray ale naprawdę modele są świetne i godne polecenia :)
Napisano 19 Październik 201410 l Mogę spytać czym tak fajnie gnieciesz prześcieradła na całej powierzchni?
Napisano 19 Październik 201410 l marvelous designer zapewne trial albo pajrat. Bo raczej nie znam kogoś kto kupił pełną wersję, tylko do robienia pościeli :D
Napisano 19 Październik 201410 l Autor Dzięki za miłe komentarze :). jacekszy0 : zagniecenia to normal mapa :). Azbesty : Używam Marvelousa od bardzo dawna :P.Na przestrzeni tych prawie 3 lat wiem dokładnie jakie były ceny oraz co wnosiły kolejne wersje :) a że Ty widzisz ceny dla najnowszej wersji 4 to już nie mój problem ;) nie tylko pościel sprawdź kolekcje 3d Fabrics od Viz-People ;)
Napisano 19 Październik 201410 l Dzięki za miłe komentarze :). jacekszy0 : zagniecenia to normal mapa :). Azbesty : Używam Marvelousa od bardzo dawna :P.Na przestrzeni tych prawie 3 lat wiem dokładnie jakie były ceny oraz co wnosiły kolejne wersje :) a że Ty widzisz ceny dla najnowszej wersji 4 to już nie mój problem ;) nie tylko pościel sprawdź kolekcje 3d Fabrics od Viz-People ;) pół żartem pól serio przecież pisałem :)
Napisano 25 Październik 201410 l Musze chyba jeszcze raz przypomnieć w kilku miejscach o klikaniu "Na fronta" bo jakim cudem ten zbiór przeszedł bez fronta to nie wiem.
Napisano 28 Październik 201410 l Autor Tym bardziej dzięki za fronta :) edit: W związku z wydaniem pierwszej mojej kolekcji oraz trafinieniem na główna strone max3d przygotowałem dla użytkowników portalu kupon: max3d.pl który obniża ceny o 30. Ważny do 14 listopada 2014 Edytowane 3 Listopad 201410 l przez Vehr