Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Hej,

Pół roku temu wydana została moja pierwsza kolekcja. 80 modeli dla Viz-people. Od tego czasu już trochę minęło więc postanowiłem stworzyć coś zupełnie własnego.

Pierwsza kolekcja to 21 łóżek różnego rodzaju. Myślę że każdy znajdzie w niej coś dla siebie i uzupełni chociaż w części wasze bazy modeli.

Poniżej przedstawiam wybrane rendery z katalogu. Co ciekawe rendery umieszczone w katalogu zostały zrobione w Corona. Jest to jeden z 5 dostępnych formatów. Oprócz 3ds max + corona dostępne są : 3ds max + vray, Cinema 4d + vray, .obj, .fbx

Duże podziękowania dla użytkownika forum - skalpel3d który przygotował modele pod Cinema 4d.

W związku z wydaniem pierwszej mojej kolekcji oraz trafinieniem na główna strone max3d przygotowałem dla użytkowników portalu kupon: max3d.pl który obniża ceny o 30%.Ważny do 14 listopada 2014

Link do kupna kolekcji oraz katalogu:

http://tomekmichalski.com/product/vol-1-beds/

p. Tomek

http://www.facebook.com/tomekmichalskicom

v1_beds_tm.jpg

v1_beds_tm_01.jpgv1_beds_tm_03.jpgv1_beds_tm_05.jpgv1_beds_tm_06.jpgv1_beds_tm_08.jpgv1_beds_tm_11.jpgv1_beds_tm_13.jpgv1_beds_tm_14.jpgv1_beds_tm_15.jpgv1_beds_tm_17.jpgv1_beds_tm_20.jpg

Edytowane przez Vehr

• Odpowiedzi 10
  • Wyświetleń 4,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Zdecydowanie ta praca zyskała za mały rozgłos! To przecież jest cudo, pokazałeś klasę!

Sam korzystam od jakiegoś czasu z Corony i uważam, że bije Vray na głowę!

Bardzo ładna praca, tak trzymaj!

Napisano

Co prawda miełem do czynienia z kolekcja w zapisie max+vray ale naprawdę modele są świetne i godne polecenia :)

Napisano

marvelous designer zapewne trial albo pajrat. Bo raczej nie znam kogoś kto kupił pełną wersję, tylko do robienia pościeli :D

Napisano
  • Autor

Dzięki za miłe komentarze :).

jacekszy0 : zagniecenia to normal mapa :).

Azbesty : Używam Marvelousa od bardzo dawna :P.Na przestrzeni tych prawie 3 lat wiem dokładnie jakie były ceny oraz co wnosiły kolejne wersje :) a że Ty widzisz ceny dla najnowszej wersji 4 to już nie mój problem ;) nie tylko pościel sprawdź kolekcje 3d Fabrics od Viz-People ;)

Napisano
Dzięki za miłe komentarze :).

jacekszy0 : zagniecenia to normal mapa :).

Azbesty : Używam Marvelousa od bardzo dawna :P.Na przestrzeni tych prawie 3 lat wiem dokładnie jakie były ceny oraz co wnosiły kolejne wersje :) a że Ty widzisz ceny dla najnowszej wersji 4 to już nie mój problem ;) nie tylko pościel sprawdź kolekcje 3d Fabrics od Viz-People ;)

pół żartem pól serio przecież pisałem :)

Napisano
  • Autor

Tym bardziej dzięki za fronta :)

edit:

W związku z wydaniem pierwszej mojej kolekcji oraz trafinieniem na główna strone max3d przygotowałem dla użytkowników portalu kupon: max3d.pl który obniża ceny o 30. Ważny do 14 listopada 2014

Edytowane przez Vehr

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.