Napisano 21 Październik 201410 l witam przedstawiam moje ostatnie wypociny, miśka to jest niedźwiedzia soft standard: max, vray, after, fotek na dole dorzucam czysty render miska z maxa z samym tylko gi env pozdrawiam Edytowane 27 Październik 201410 l przez plasti
Napisano 21 Październik 201410 l http://wyborcza.pl/1,75968,16834365,Wajrak__Niedzwiedz_zabil_czlowieka__Ostrzegam_przed.html To ten? :P Pierwszy render mi sie bardzo podoba.
Napisano 21 Październik 201410 l Nareszcie konkurencja dla żubra! Zdecydowanie za mocno się lansuje w TV. Pierwszy render moim zdaniem lepiej wyszedł. Na tym drugim jedynie w powiększeniu jednak widać "wklejenie" niedźwiadka. A sierść jak była robiona? Bo wyszła świetnie.
Napisano 21 Październik 201410 l twarz/ryjek mógłby być lepszy jakiś taki sztuczny mi się wydaje hmmm nie wiem.. fajnie jakbyś miał projekcje prawdziwej twarzy misia ale kurde dorwać taką cięzko...
Napisano 21 Październik 201410 l W weekend z aparatem do muzeum historii naturalnej albo pawilonu jakiegos parku narodowego ;)
Napisano 22 Październik 201410 l Nie świeć! Fajny, pierwszy bardzo fany, natomiast na drugim jest coś nie tak ze światłem, głównie to, że w tle jest silne światło nisko z tyłu i ono powinno jakoś zagrać na krawędzi sierści na łapach, tym czasem one są całkiem ciemne.
Napisano 22 Październik 201410 l Chyba najlepsza twoja praca. Czas by na froncie zawitało coś innego niż samochody i wiecznie powtarzające się motywy wojenne. EDTI: wsumie mogłeś pysk wymodelować, a nie taka chamska projekcja textury, ale jak człowiek się tak nie przygląda, to aż tak tego nie widać. Jeszce raz gratuluję pracy.
Napisano 22 Październik 201410 l Autor dzieki za front, milo mi..... nad drugim matte spedzilem polowe mniej czasu niz nad pierwszym i ciezko bylo wpasowac miska, ale BG mi sie super podobalo.... zapomnial bym dodac ze caly mesh i texturki byly robione w zbrushu @jaras tak, render vray, a liczylo sie okolo 30 min(3200x2500px) na 24 watkach i 16 giga ram(caly ram zzeralo)
Napisano 22 Październik 201410 l @jaras tak, render vray, a liczylo sie okolo 30 min(3200x2500px) na 24 watkach i 16 giga ram(caly ram zzeralo) 30 min w rozdziałce 3k ? no to tragedii nie ma - widocznie poprawili co nieco w temacie wlosów :) ...ale i tak pozostaje przy arnoldzie + yeti :) - bo jest po prostu szybszy a dodatkowo włoski liczy z dynamiką Edytowane 22 Październik 201410 l przez jaras
Napisano 23 Październik 201410 l Autor 30 min w rozdziałce 3k ? no to tragedii nie ma - widocznie poprawili co nieco w temacie wlosów :) ...ale i tak pozostaje przy arnoldzie + yeti :) - bo jest po prostu szybszy a dodatkowo włoski liczy z dynamiką hair&fur tez liczy dynamike wlosow :) E: jakby kogos interesowalo, to na ArtStation dodalem poprawiona druga wersje, nie chcialem tu robic bajzlu.... Edytowane 23 Październik 201410 l przez plasti