Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

to znowu ja! juz dzisiaj druga pracka na forum ląduje:) tym razem jest to wizualizacja mojego zadania domowego (4 pory roku - interpretacja czy jakoś tak:) i tu mała zagadka:) jak myślicie która to pora roku?

• Odpowiedzi 9
  • Wyświetleń 1,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Gdybyn miał zgadywać o czym jest ta praca, to bym powiedział, że o braku talentu.

Napisano

odrazu widac ze zima... te galezie bez lisci i wogole tak szaroburo ;)... praca wyglada nawet calkiem calkiem pomimo swojej prostoty...

Napisano

ja tu widze symboliczne przedstawienie kobiecej menopauzy wiec to chyba jesien :)

Napisano

3d ?? mi to wygląda na wektor a jeżeli nie to spokojnie można by było to zrobić wektorkiem, co do pory roku to wygląda na zimę :)

pozdrawiam

Napisano
  • Autor

ech... no cóż to ma być jesień, a co do mizerności to się zgodzę:) chciałem po prostu sprawdzić co wam to przypomina żeby potem moja nauczycielka też nie miała problemów ze zgadnięciem i żebym dostał piątkę :) trochę mi się nawet udało bo kilka osób zgadło, a niektórzy chyba pomyśleli że wrzucam to jako wielkie dzieło sztuki i że tak o tym myślę (a tak nie jest. Adamos, miałeś zgadnąć co to za pora roQ a nie mi tu wyrzucać brak talentu :)

Napisano

ja bym powiedziała ze to pozna jesien, szarosc przypomina mi listopad i dzien zmarlych, przygnebiajacy ten obraz

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.