Napisano 13 Listopad 201410 l O ile dobrze zatrybiłem to teraz ja wymyślam temat. Nefilimowie, cyklopi, tytani, kolosy, wielkoludy, Goliaty i inne wielgachne istoty. Poruszają wyobraźnie jak ta lala, wiec do roboty * Czas malowania: 1,5 h. * Technika dowolna, cyfrowa bądź tradycyjna. * Prace umieszczamy w tym wątku. * Jedna osoba może umieścić dowolną ilość prac ale tylko jedną z nich poddać głosowaniu. Pracę pod głosowanie należy wskazać maks. dzień przed zakończeniem, jeżeli tak się nie stanie zostanie wybrana pierwsza praca jaka została umieszczona. * czas sondy 3 dni. *sonda 20.listopada.2014 Edytowane 14 Listopad 201410 l przez Rozpu
Napisano 13 Listopad 201410 l to i ja nie bede gorszy !! moje 45 minut edit: posiedziałem przed spaniem jeszcze 15 minut przy tym, więc dodaje to nowsza wersje w sumie godzina wyszła więc sie mieści w czasie :D Edytowane 14 Listopad 201410 l przez Kalberos
Napisano 14 Listopad 201410 l Autor Adek - poprawione xd stres czuje w blasku fleszy Edytowane 14 Listopad 201410 l przez Rozpu
Napisano 15 Listopad 201410 l Pierwszy raz kiedykolwiek speedpaint. Wyszło 1,5h. Nie mam pojęcia jak inni śmigają te speedy po 30 min:D