ezils Napisano 28 Listopad 2014 Share Napisano 28 Listopad 2014 Tak, w sieci wylądował pierwszy teaser trailer nowej części Gwiezdnych Wojen. [video=youtube_share;OMOVFvcNfvE] "Szczegóły fabuły są trzymane w tajemnicy i oficjalnie wiadomo jedynie, że akcja rozgrywa się 32 lata po wydarzeniach z filmu "Gwiezdne wojny: Część VI - Powrót Jedi". W sieci jednak pojawiało się wiele plotek oraz wyciekały szkice koncepcyjne. W obsadzie filmu "Gwiezdne wojny: Przebudzenie Mocy" są: Harrison Ford, Carrie Fisher, Mark Hamill, Anthony Daniels, Peter Mayhew, Kenny Baker, John Boyega, Daisy Ridley, Adam Driver, Oscar Isaac, Andy Serkis, Domhnall Gleeson, Max von Sydow, Lupita Nyong’o, Gwendoline Christie, Crystal Clarke, Pip Anderson, Christina Chong i Miltos Yerolemou. J.J. Abrams reżyseruje na podstawie scenariusza, który napisał z Lawrence'em Kasdanem ("Gwiezdne wojny: Część V - Imperium kontratakuje"). "Gwiezdne wojny: Przebudzenie Mocy" zadebiutują w Polsce 25 grudnia 2015 roku, tydzień po premierze w USA." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
STRZYG Napisano 28 Listopad 2014 Share Napisano 28 Listopad 2014 Ostatnia scena przypomniała mi jak się jarałem (i dlaczego) Gwiezdnymi za małolata. 100% klimat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ezils Napisano 28 Listopad 2014 Autor Share Napisano 28 Listopad 2014 (edytowane) Dzieciństwo powraca :D Mam nadzieję, że cały film zachowa klimat i nie będzie utartych schematów z dzisiejszych blockbusterów... Edytowane 28 Listopad 2014 przez ezils Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Azbesty Napisano 28 Listopad 2014 Share Napisano 28 Listopad 2014 scena z natarciem x-wingów sztos! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter_f Napisano 28 Listopad 2014 Share Napisano 28 Listopad 2014 "I have a good feelings about this"! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 28 Listopad 2014 Share Napisano 28 Listopad 2014 "nie będzie utartych schematów z dzisiejszych blockbusterów" Nie, nieee, na pewno nie bedzie. Awangardowy JJ Ambrams zrobi film rodem z Sundance! Zapowiedzia tegoz jest niewatpliwie cross-lightsaber ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ezils Napisano 28 Listopad 2014 Autor Share Napisano 28 Listopad 2014 Nie udawaj, że nie wiesz o co mi chodziło :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 28 Listopad 2014 Share Napisano 28 Listopad 2014 Wg. przecieków wreszcie zrozumieli, ze ilosc mieczy swietlnych w rekach przeciwnika nie swiadczy o klasie filmu. Poszli w druga strone. Będze Miecz krzyżowca, sierp i skakanka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juzwa Napisano 28 Listopad 2014 Share Napisano 28 Listopad 2014 Nie zdziwilbym sie jesli to najbardziej kasowy (jesli chodzi o box office) film tego wieku dotychczas. Disney tyle zarobi ze juz wykupi wszystko :) P.S. Chociaz mnie zdziwila pierwsza scena z trailer. Myslalem przez chwile ze to Space Balls :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
STRZYG Napisano 28 Listopad 2014 Share Napisano 28 Listopad 2014 Niestety ciemna strony mocy nie daje o sobie zapomnieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 28 Listopad 2014 Share Napisano 28 Listopad 2014 chyba 'The dark side and the light' powinno być przetłumaczone jako 'ciemna strona i jasna', a nie 'ciemna i światło'. Ale moze po polsku będa Rycerze Jodły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 28 Listopad 2014 Share Napisano 28 Listopad 2014 Raczej wtedy nie napisali by "the light". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 29 Listopad 2014 Share Napisano 29 Listopad 2014 Zapytalem mojego amerykansko-polskiego kumpla, ktory jest przy okazji tlumaczem i potwierdzil jednak wersje Olafa. Zwracam honor;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harold3D Napisano 29 Listopad 2014 Share Napisano 29 Listopad 2014 Scena natarcia x-wingów świetna :) Ale krzyżykowy miecz świetlny ... :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi