jefim Napisano 30 Listopad 2014 Napisano 30 Listopad 2014 "Wizja ekspansji ludzkośći w systemie solarnym". http://www.erikwernquist.com/wanderers/film.html
STRZYG Napisano 30 Listopad 2014 Napisano 30 Listopad 2014 Wczoraj to widziałem i film mnie wbił w ziemię. Od dawna chciałem coś takiego zobaczyć. Cholernie dobra robota, aż trudno uwierzyć, że to dzieło jednego człowieka. Na domiar "złego" autor do współpracy wziął równie utalentowane jednostki - muzyka i kolor najwyższych lotów. Polecam stronę internetową projektu, gdzie są krótkie opisy tworzenia poszczególnych ujęć. Dla przykładu -> http://www.erikwernquist.com/wanderers/gallery_terrarium.html
Gość User190 Napisano 30 Listopad 2014 Napisano 30 Listopad 2014 Bardzo w klimacie Interstellar i też łyknąłem z przyjemnością.
Jakub Wydro Napisano 30 Listopad 2014 Napisano 30 Listopad 2014 Po prostu coś Pięknego. To dla mnie uczta jako dla fana takich klimatów i astronomii.
plasti Napisano 30 Listopad 2014 Napisano 30 Listopad 2014 takie rzeczy to ja rozumiem, szczeka jeszcze lezy na zolu..... KOSMOS :D
MaRCuSZ Napisano 30 Listopad 2014 Napisano 30 Listopad 2014 Ciary na plecach przez cały czas. Mam nadzieję , że dożyję chociaż załogowych lotów na Marsa...
Juliusz Napisano 30 Listopad 2014 Napisano 30 Listopad 2014 Aż dziw bierze - co za tempo pracy! Interstellar przecież jeszcze w kinach leci... ;)
Gość eXisten Napisano 1 Grudzień 2014 Napisano 1 Grudzień 2014 Ach..! Klimatycznie toto mnie urzeka...
norden Napisano 2 Grudzień 2014 Napisano 2 Grudzień 2014 ale mega fajne! Czasem troche nierowno jesli chodzi o jakosc ale ogolnie klimatyczne. Takie discovery channel.
narwik Napisano 3 Grudzień 2014 Napisano 3 Grudzień 2014 Tego brakuje na codzień. Świadomości wielkiego celu, po co te wszystkie statki latają w kosmos.
Rekomendowane odpowiedzi