Shogun 3D Napisano 8 Grudzień 2014 Share Napisano 8 Grudzień 2014 Cóż, mówi się trudno, ale jakość rzadko kiedy powstaje w pół godziny, jak na przykład kotlety mojej roboty. :D http://www.eurogamer.pl/articles/2014-12-08-wiedzmin-3-dziki-gon-premiera-przeolona-na-19-maja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reynevan Napisano 8 Grudzień 2014 Share Napisano 8 Grudzień 2014 I dobrze, przed matura byłyby problemy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 8 Grudzień 2014 Share Napisano 8 Grudzień 2014 Bede troche zlosliwy ale ten zwiastun wyglada na fanmade. Jak chcieli z tym wskoczyć na półki to lepiej, ze przesunęli. Wcześniejsze wyglądały epicko, to jakaś bieda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czaaje Napisano 8 Grudzień 2014 Share Napisano 8 Grudzień 2014 Wiesz, że trailer robiony był na silniku, nie softach 3D? Czyli to co zobaczymy w grze, więc jak to mówią ,,urywa dupę". Przynajmniej mi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reynevan Napisano 8 Grudzień 2014 Share Napisano 8 Grudzień 2014 Ciekawe czy zrobią coś z Chopinowską muzyka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 8 Grudzień 2014 Share Napisano 8 Grudzień 2014 @czaaje: jak widziałem przejazd Wiedzmina przez miasto to sliniłem się jak dzieciak do lizaka, to samo pogon za gryfonem. To co pokazali w tym trailerze wyglada dla mnie jak wersja na xb360. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 9 Grudzień 2014 Share Napisano 9 Grudzień 2014 Hih, swiatlo sloneczne i ladne kolorki zawsze robily lepsze wrazenie, niz overcasty ;) Silnik ten sam, modele te same. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makak Napisano 9 Grudzień 2014 Share Napisano 9 Grudzień 2014 Cóż, będzie czas na GTA V. A tak był kłopot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Azbesty Napisano 9 Grudzień 2014 Share Napisano 9 Grudzień 2014 (edytowane) i właśnie dlatego przestałem grać w gry, teraz tylko.. ludzie narzekają : Meeeh grafika taka słaba meeh słaba gra.. meeh wygląda jak poprzednia część.. przez co producenci robią tylko grafikę. Gdzie się podziały te gry gdzie liczył się gameplay.. :( Edytowane 9 Grudzień 2014 przez Azbesty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 9 Grudzień 2014 Share Napisano 9 Grudzień 2014 w sumie racja, zagalopowałem się. Grafika jest znacznie lepsza od lektora z 10s :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi