Napisano 10 Grudzień 201410 l no taki prezent prawie że na gwiazdkę, coś pięknego, to już poszły się sypać zlecenia, wszyscy będą robić tylko jedno grać w h3
Napisano 10 Grudzień 201410 l Fajne. Kupie na tablet. Jednak nie powiedziałbym że wszyscy będą w to grali. Ta seria jest popularna tylko u nas i reszcie europy wschodniej. Specyficzny rynek. Ci "wszyscy" to będą wtedy pykać w GTA V i nowego CoDa. ;)
Napisano 10 Grudzień 201410 l No na tableciku przyjemnie będzie się grało, w szczególności w parę osób :).
Napisano 10 Grudzień 201410 l Autor taaaa grafika to tam lipton chociaż myślałem że lepiej ją zrobią. no ale mniejsza najistotniejsze jest to że będzie nowy klient do online. Bo probwoalismy grać w studiu w H3 2 lata temu i no masakra.. co chwila wywalało grę najdłużej to chyba z 30 minut graliśmy.. dlatego mega że jest nowy klient bo tam grafika to wiesz :D ale fakt faktem :P
Napisano 10 Grudzień 201410 l Czyli taki z Cb gracz jak maxiarz. Przez hamachi gralem wiele godzin, na lanie rowniez, dalo sie grac bezproblemowo. Fajnie ze robia cos takiego, niestety cena pewnie drozsza niz H3 w trakcie premiery :P - - - Połączono posty - - - Well... to "old version" pochodzi chyba z jedynki, az tak zle nie jest.
Napisano 10 Grudzień 201410 l Autor Czyli taki z Cb gracz jak maxiarz. Przez hamachi gralem wiele godzin, na lanie rowniez, dalo sie grac bezproblemowo. Fajnie ze robia cos takiego, niestety cena pewnie drozsza niz H3 w trakcie premiery :P no my mieliśmy problemy, to wiele zależy od internetu i kto jaki ma z tego co zauwarzyliśmy. Nie mieliśmy czasu żeby to dokładnie zbadać. ale były problemy. Jak grałem np z jednym kolegą to nie było problemu w ogóle ale jak graliśmy w parę osób ze studia to właśnie były. nie wiem czym było to spowodowane.
Napisano 10 Grudzień 201410 l Autor Mozliwe, ze za bardzo pomodowaliscie tego h3 :p tak był HD mode i to że można odpalić w okienku żeby gra była na 2 monitorze.. i w sumie to chyba to powodowało..