Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

no taki prezent prawie że na gwiazdkę, coś pięknego, to już poszły się sypać zlecenia, wszyscy będą robić tylko jedno grać w h3

10647138_10152911719344588_1622270892665626904_n.jpg?oh=9565e3ed9c2d235a84a33c801ae83f83&oe=550A2F59

• Odpowiedzi 8
  • Wyświetleń 1,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Fajne. Kupie na tablet.

Jednak nie powiedziałbym że wszyscy będą w to grali. Ta seria jest popularna tylko u nas i reszcie europy wschodniej. Specyficzny rynek. Ci "wszyscy" to będą wtedy pykać w GTA V i nowego CoDa. ;)

Napisano

No na tableciku przyjemnie będzie się grało, w szczególności w parę osób :).

Napisano
  • Autor

taaaa grafika to tam lipton chociaż myślałem że lepiej ją zrobią. no ale mniejsza najistotniejsze jest to że będzie nowy klient do online. Bo probwoalismy grać w studiu w H3 2 lata temu i no masakra.. co chwila wywalało grę najdłużej to chyba z 30 minut graliśmy.. dlatego mega że jest nowy klient bo tam grafika to wiesz :D

ale fakt faktem :P

Napisano

Czyli taki z Cb gracz jak maxiarz. Przez hamachi gralem wiele godzin, na lanie rowniez, dalo sie grac bezproblemowo.

Fajnie ze robia cos takiego, niestety cena pewnie drozsza niz H3 w trakcie premiery :P

- - - Połączono posty - - -

xm0D3HG.jpg

Well...

to "old version" pochodzi chyba z jedynki, az tak zle nie jest.

Napisano
  • Autor
Czyli taki z Cb gracz jak maxiarz. Przez hamachi gralem wiele godzin, na lanie rowniez, dalo sie grac bezproblemowo.

Fajnie ze robia cos takiego, niestety cena pewnie drozsza niz H3 w trakcie premiery :P

no my mieliśmy problemy, to wiele zależy od internetu i kto jaki ma z tego co zauwarzyliśmy. Nie mieliśmy czasu żeby to dokładnie zbadać. ale były problemy. Jak grałem np z jednym kolegą to nie było problemu w ogóle ale jak graliśmy w parę osób ze studia to właśnie były. nie wiem czym było to spowodowane.

Napisano
  • Autor
Mozliwe, ze za bardzo pomodowaliscie tego h3 :p

tak był HD mode i to że można odpalić w okienku żeby gra była na 2 monitorze.. i w sumie to chyba to powodowało..