Napisano 2 Luty 201510 l Witam, mam problem z edycją UI. konkretniej to 2 problemy: 1. Jak zmniejszyć te ikony? 2.jak pozbyć się tych 2 przycisków, gdy odpalam edycje UI, to okno automatycznie się powiększa i tamto mi znika (chowa się na dole) i nie mam jak tego wyciągnąć
Napisano 2 Luty 201510 l 1. Zeby były kwadratowe? Preferences -> Interface -> UI i wyłącz Wide Buttons (chyba restartu wymaga), 2. Musisz kombinować (np. wywal wszystko z top belki, to przesunie sie reszta do gory, mozna tez recznie wpliku grzebac - tak czy siak duzo roboty), jak nic nie pomoze to rozdzielczosc monitora powieksz i rozciagnij zbrusha.
Napisano 3 Luty 201510 l Oj nie, coś mi się tam udalo metodą szympansa (nie myśleć, klikać). Jakaś forma grida jest widoczna w tych .cfg ale nie miałem potrzeby sie w to wgryzać. Dokumentacja chyba o tym milczy. @ottom - teraz wpadła mi do głowy szybsza metoda na przesunięcie buttonów ktorych nie sięgasz. Zmień w Preferences -> Interface -> UI Button Size na mniejsze. Po restarcie nie powinny lądować za ekranem. Ustaw jak chcesz, biorąc poprawkę na powrót do docelowej wielkości i przywróć scale jakie miałeś.