Tomasz G Napisano 4 Luty 2015 Napisano 4 Luty 2015 Wiedźmiński trening uczy tłumienia emocji (również dzięki eliksirom), co sprawia, że wielu ludzi postrzega wiedźminów jako pozbawionych uczuć. Uczy również szybszego (oraz cichszego) od innych stworzeń poruszania się, co jest podstawowym atutem każdego wiedźmina. W czasie szkolenia wiedźmini uczą się również wszystkiego o potworach, z którymi może im przyjść walczyć. Wiedźmin walczący, siedzący, pijący, jadący konno...Wszystkie chwyty dozwolone;) Termin do 11.02.br. do godziny 23.59 Czas wykonania pracy - max. 1,5 h. Czas sondy 3 dni.
DPFantasy Napisano 4 Luty 2015 Napisano 4 Luty 2015 Tomasz G Haha ^^ tak myślałem że ktoś da taki temat SUPER! DraxMustHurt Wow już poprzeczka podniesiona dużo wyżej niż ja mogę sobie pomarzyć =D
Tomasz G Napisano 5 Luty 2015 Autor Napisano 5 Luty 2015 (edytowane) DraxMustHurt - udany debiut. [/img] Edytowane 5 Luty 2015 przez Tomasz G
DraxMustHurt Napisano 5 Luty 2015 Napisano 5 Luty 2015 Tomasz G Haha ^^ tak myślałem że ktoś da taki temat SUPER! DraxMustHurt Wow już poprzeczka podniesiona dużo wyżej niż ja mogę sobie pomarzyć =D E tam, tu nie chodzi o tą symboliczną "wygraną" czy bycie lepszym albo gorszym. Maluj i miej z tego fun, chętnie zobaczę pomysły :)
Zurluk Napisano 6 Luty 2015 Napisano 6 Luty 2015 (edytowane) Mój pierwszy speed tutaj Edytowane 14 Luty 2015 przez Zurluk zniknal mi obrazek:/
badassky Napisano 9 Luty 2015 Napisano 9 Luty 2015 Jeśli ktoś się kiedyś zastanawiał jakby wyglądał Geralt gdyby był Indianinem to pewnie jakoś tak:
DPFantasy Napisano 11 Luty 2015 Napisano 11 Luty 2015 (edytowane) Zdążyłem =D Jeszcze malutka poprawa bo zobaczyłem że jakoś ten tył konia wygląda mega nie naturalnie =D Edytowane 11 Luty 2015 przez DPFantasy
mats Napisano 11 Luty 2015 Napisano 11 Luty 2015 chyba jeszcze zdążyłem, eh aż chcialoby się dłużej niz te 1,5 h :/
Rekomendowane odpowiedzi