badassky Napisano 27 Marzec 2015 Napisano 27 Marzec 2015 TSP #206 Warhammer Celem jest przedstawienie czegokolwiek co kojarzy się z lore Warhammera, wersji fantasy jak i 40 000. info: Warhammer Warhammer 40 000 Mam nadzieję, że sporo osób zna i lubi ten świat i będzie dobrze bawiło się przy malowaniu :D P.S może Omen2501 nie utnie mi głowy za miniaturkę :D MAKSYMALNY CZAS WYKONANIA: 1,5 GODZINY TERMIN WRZUCANIA PRAC: 03.04.2015 23:59 CZAS SONDY: 3 DNI
JakkaS Napisano 30 Marzec 2015 Napisano 30 Marzec 2015 Klimatem zupełnie nie trafiam ale naoglądałem się dokumentów o Broken Age i jakoś tak samo wyszło... poza konkursem:
badassky Napisano 30 Marzec 2015 Autor Napisano 30 Marzec 2015 Rządne krwi, brodate krasnoludy są bardzo w klimacie Warhammera!! :D BTW. Proszę o przypięcie wątku. Mam też propozycję żeby pojawił się kolejny prefiks przy zakładaniu tematu, który z automatu byłby przypinany i zastępowany następnym: TSP.
pumax Napisano 30 Marzec 2015 Napisano 30 Marzec 2015 JakkaSgenialne są te krasnoludy! :D Też ostatnio obejrzałam całą serię dokumentów o , które swoją drogą gorąco polecam każdemu, i tak mnie naszło żeby też coś nabazgrać^^
JakkaS Napisano 31 Marzec 2015 Napisano 31 Marzec 2015 arlekin - fajnie ale IMO gdybyś ściągnął nasycenie z tła byłoby lepiej. Pumax - Dzięki.... no dokładnie, warto sobie obejrzeć. Ciekawie gadają i dobrze film jest zrealizowany. Mnie takie rzeczy kręcą podwójnie bo siedzę sam jak palec w domu. Zupełnie nie znam tego świata :) No to trzecie podejście, inny klimat, ten do sondy.
Uriel Napisano 4 Kwiecień 2015 Napisano 4 Kwiecień 2015 zaspalem :) ale fajny temat wiec i tak pokarze
bufalakamakafo Napisano 5 Kwiecień 2015 Napisano 5 Kwiecień 2015 Przedostatnia praca najlepsza moim zdaniem, taka mroczna i ciekawa. Ta najnowsza babka demon też galanta, tylko anatomia trochę niedokładna, wydaje mi się że głowa nieco za duża, chyba jest 1/6,5 , z 1/8 było by lepiej
gnacik Napisano 26 Kwiecień 2015 Napisano 26 Kwiecień 2015 Dziwne, Warhammer to TSP 206, a TSP 207 wygrał bigu... pomieszało się komuś numerowanie, KhazardThard niepotrzebnie rysował czy po prostu bigu się obija i nie założył jeszcze nowego tematu? :-)
badassky Napisano 26 Kwiecień 2015 Autor Napisano 26 Kwiecień 2015 khazardThard rysował jak najbardziej potrzebnie, nie da się inaczej :D fajna praca, ale niestety TSP już nie aktualne :( Bigu na pewno wymyśli coś superaśnego więc cierpliwości :D
KhazadThard Napisano 26 Kwiecień 2015 Napisano 26 Kwiecień 2015 lol tom dowalił:D w ogóle nie spojrzałem na daty :D
Rekomendowane odpowiedzi