Napisano 21 Kwiecień 20159 l 60-sekundowy cinematic gry Halo 5 Guardians wykonany przez firmę Platige Image. Pełna treść: Halo 5: Guardians - cinematic od Platige Image
Napisano 21 Kwiecień 20159 l No no. Super - gratulacje dla PI. Juz MS dostrzega kunszt naszego narodowego studia :)
Napisano 21 Kwiecień 20159 l A przypadkiem nie bylo tu troche materialow z odswiezonej wersji halo? Narobione tam bylo w pipu stuffu i bardzo podobnego do tego co tu jest. a moze pi i nad tamtymi pracowal0?
Napisano 22 Kwiecień 20159 l Udało mi się zgromadzić super ekipę do pracy przy tym spotcie (sporo osób z forum w sumie- creditsy pojawią się pewnie niedługo przez pi marketing + wersja z porządnym bitrate aby było coś widać) + klient okazał się pro, więc.... zabawa była przednia. Aż chciało się iść do pracy czy zostać dłużej aby wycisnąć jak najwięcej z materiału. btw. Olaf- odświeżony materiał to dziełu Blura, nie mieliśmy z tym nic wspólnego.
Napisano 22 Kwiecień 20159 l "Aż chciało się iść do pracy czy zostać dłużej aby wycisnąć jak najwięcej z materiału. " Swietna motywacja widac
Napisano 22 Kwiecień 20159 l To jest wg mnie najlepszy projekt Platige od czasu trailer'a Cyberpunk 2077, nie ma w nim ani jednej klatki przy której trzeba by powiedzieć "meh, zabrakło czasu więc to tak wygląda". Fajnie się to teraz ogląda z perspektywy czasu :)
Napisano 23 Kwiecień 20159 l niezły klimacik:) rewelacyjny efekt! gratuluję i więcej takich projektów:)
Napisano 24 Kwiecień 20159 l Zawsze musi się znaleść ktoś, komu się nie będzie podobało. Do 10 sek. spoko. Później to jakaś montażowa makabra- nie wiem gdzie jestem i co się dzieje.
Napisano 24 Kwiecień 20159 l True, ale na to nie było wpływu, montaż przyszedł gotowy i trzeba było na nim szyć i można było tylko sugerować że tempo jest karkołomne.
Napisano 24 Kwiecień 20159 l z ciekawości spytam - gotowy montaż czyli robliliście pod storyboard czy animatik?