Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 10
  • Wyświetleń 6,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

No no. Super - gratulacje dla PI. Juz MS dostrzega kunszt naszego narodowego studia :)

Napisano

A przypadkiem nie bylo tu troche materialow z odswiezonej wersji halo? Narobione tam bylo w pipu stuffu i bardzo podobnego do tego co tu jest. a moze pi i nad tamtymi pracowal0?

Napisano

Udało mi się zgromadzić super ekipę do pracy przy tym spotcie (sporo osób z forum w sumie- creditsy pojawią się pewnie niedługo przez pi marketing + wersja z porządnym bitrate aby było coś widać) + klient okazał się pro, więc.... zabawa była przednia. Aż chciało się iść do pracy czy zostać dłużej aby wycisnąć jak najwięcej z materiału.

btw. Olaf- odświeżony materiał to dziełu Blura, nie mieliśmy z tym nic wspólnego.

Napisano

"Aż chciało się iść do pracy czy zostać dłużej aby wycisnąć jak najwięcej z materiału. " Swietna motywacja widac

Napisano

To jest wg mnie najlepszy projekt Platige od czasu trailer'a Cyberpunk 2077, nie ma w nim ani jednej klatki przy której trzeba by powiedzieć "meh, zabrakło czasu więc to tak wygląda". Fajnie się to teraz ogląda z perspektywy czasu :)

Napisano

niezły klimacik:) rewelacyjny efekt! gratuluję i więcej takich projektów:)

Napisano

Zawsze musi się znaleść ktoś, komu się nie będzie podobało. Do 10 sek. spoko. Później to jakaś montażowa makabra- nie wiem gdzie jestem i co się dzieje.

Napisano

True, ale na to nie było wpływu, montaż przyszedł gotowy i trzeba było na nim szyć i można było tylko sugerować że tempo jest karkołomne.

Napisano

z ciekawości spytam - gotowy montaż czyli robliliście pod storyboard czy animatik?