Napisano 6 Maj 20159 l Szukam, profesjonalnych/płatnych video tutoriali do wizualizacji (animacji). Wiem, że są na stronie oficjalne tutki jednak mnie interesują tutki pokazujące tworzenie dobrego wnętrza na poziomie http://ue4arch.com/. Będę wdzięczny za pomoc! Edytowane 6 Maj 20159 l przez outside
Napisano 10 Maj 20159 l Kolejny raz tutków szukasz? Wystarczy przysiąść do UE, poczytać ich dokumentację, która jest MEGA obszerna, dokładna i robić...
Napisano 11 Maj 20159 l Kolejny raz tutków szukasz? Wystarczy przysiąść do UE, poczytać ich dokumentację, która jest MEGA obszerna, dokładna i robić... Zgadzam się. Do tego poczytać forum na unrealengine.com, ściągnąć z marketplace'u przykładowe sceny, w których można pogrzebać i sporo się dowiedzieć. Póki co z tych, którzy interesują się tematem nikt jeszcze chyba nie miał czasu/ochoty, żeby przygotować jakieś dogłębne tutoriale.
Napisano 11 Maj 20159 l Autor Póki co z tych, którzy interesują się tematem nikt jeszcze chyba nie miał czasu/ochoty, żeby przygotować jakieś dogłębne tutoriale. I o to mi chodziło - dzięki!