Posted May 6, 20159 yr Szukam, profesjonalnych/płatnych video tutoriali do wizualizacji (animacji). Wiem, że są na stronie oficjalne tutki jednak mnie interesują tutki pokazujące tworzenie dobrego wnętrza na poziomie http://ue4arch.com/. Będę wdzięczny za pomoc! Edited May 6, 20159 yr by outside
May 10, 20159 yr Kolejny raz tutków szukasz? Wystarczy przysiąść do UE, poczytać ich dokumentację, która jest MEGA obszerna, dokładna i robić...
May 11, 20159 yr Kolejny raz tutków szukasz? Wystarczy przysiąść do UE, poczytać ich dokumentację, która jest MEGA obszerna, dokładna i robić... Zgadzam się. Do tego poczytać forum na unrealengine.com, ściągnąć z marketplace'u przykładowe sceny, w których można pogrzebać i sporo się dowiedzieć. Póki co z tych, którzy interesują się tematem nikt jeszcze chyba nie miał czasu/ochoty, żeby przygotować jakieś dogłębne tutoriale.
May 11, 20159 yr Author Póki co z tych, którzy interesują się tematem nikt jeszcze chyba nie miał czasu/ochoty, żeby przygotować jakieś dogłębne tutoriale. I o to mi chodziło - dzięki!