SCORPI Napisano 25 Marzec 2003 Napisano 25 Marzec 2003 CO SĄDZICIE O TYM MODELIKU? 343 obiektów, nie licząc tych zlepionych, 176018 faces
Bar_hunter Napisano 25 Marzec 2003 Napisano 25 Marzec 2003 wow - bardzo ladnie - jak jeszcze wsadzisz to do jakiegos fajnego dwoplatowca to bedzie komplet cudny modelik
Esbi Napisano 25 Marzec 2003 Napisano 25 Marzec 2003 Bardzo fajne. Mam pytanie: czy te \"plamy\" czarne co są na tych kraciastych elemantach były zamierzone?
SCORPI Napisano 25 Marzec 2003 Autor Napisano 25 Marzec 2003 Kropki były dlatego że to było sobie w shadow mapped a nie raytrac... teraz jest raytraced i jest bez :)
Pablo Napisano 25 Marzec 2003 Napisano 25 Marzec 2003 no extra !!...skad Ty takie pomysle bierzesz an prace?:P to jest Twoj pomysl czy miales gdzies jakies dodatkowe materialy?;]
Bar_hunter Napisano 25 Marzec 2003 Napisano 25 Marzec 2003 mam nadzieje ze kropki wroca w wersji final (real) bo to chyba normalne ze silnik jest brudny upaprany i wogole podniszczony ...
SiD Napisano 26 Marzec 2003 Napisano 26 Marzec 2003 No wypasik silniczek ale hmm czy te turbinki nie są sklonowane ?? no ale mis ie podoba powaga fajna proaca i wogóle moze ten silnik by gdzies popracował na jakies fajnej maszynce ciom ??
Bacry Napisano 27 Marzec 2003 Napisano 27 Marzec 2003 No Scorpi widzę, że lubimy podobne klimaty. Mam tylko zastrzeżenia do zbyt obłych prowadnic drążków zaworów (mam nadzieję, że tak to się nazywa, to to na głowicy cylindra przytrzymujące popychacze). zwyczajnie zbyt okrągłe i obłe, ale... A co do turbin jak to ktoś napisał..., to turbiny są w silnikach odrzutowych. Pozdrawiam Bacry
boms Napisano 29 Marzec 2003 Napisano 29 Marzec 2003 niooom sliczny modelik... ale jeszcze moglbys troszke szczegolow dolozyc... zeby Ci sie latwiej pracowalo, wygrzebalem dla Ciebie z ksiazki mojego taty taki sobie rysuneczek silnika gwiazdowego (nie jestem pewien, czy nazwa GWIAZDZISTY jest poprawna...), ma co prawda 9 cyzlindrow, ale to zawsze jakas tam referencja... :) pozdroofki milej pracy :)
Eden-3d Napisano 29 Marzec 2003 Napisano 29 Marzec 2003 super pracka wierz co .ty masz niezly talent widze..moze bys zrobil jakas planete co jakies dziwne rosliny nieznane dzrewa..wiezr o co mi chodzi jaks obca planete i jej pzryrode .ja sam nie raz chcialem to zrobic ale mam jeszzc eza malo wiedze o programie[boje się]
Triple X Napisano 30 Marzec 2003 Napisano 30 Marzec 2003 ładne ładne ;) chociaż w sumie większość rzeczy jest pewnie powielana :D kilka razy ;)
SCORPI Napisano 7 Kwiecień 2003 Autor Napisano 7 Kwiecień 2003 no tak moim pierwszym założeniem w 3d było własnie stworzenie takiej planetki :) jakby takiego odrębnego światu coś jak matrix :P tylko własnie z roślinkami :) był kiedyś taki własnie projekt EPONA ( jeżeli nie pomyliłem nazw )... kilku jakiś gostków sie za to zabrało i to tam takie zwierzątka i roślinki żyłły normalnie i ewoulowały, sie rozmnażały i tak dalej....
MeG Napisano 9 Kwiecień 2003 Napisano 9 Kwiecień 2003 mi sie podoba ... tech. nic do zarucenia ... i podziwiam cierpliwosc !
SCORPI Napisano 9 Kwiecień 2003 Autor Napisano 9 Kwiecień 2003 e tam robota w półtorej godziny nawet mniej :) nie trzeba takiej znowu cierpliwości :)
Pablo Napisano 9 Kwiecień 2003 Napisano 9 Kwiecień 2003 a nie probowales zrobic cos z tym silniczkiem? moze go gdzies pozniej wykorzystasz[co?][piwo]
MeG Napisano 9 Kwiecień 2003 Napisano 9 Kwiecień 2003 wiec jak sam mowisz toto nie jest az takie \"specjalne \" wiec jest ok ...
skow Napisano 16 Kwiecień 2003 Napisano 16 Kwiecień 2003 bardzo dokladny, sliczny modeling, bardzo mi sie podoba, nic dodac nic dodac. czekam na skrzydla i cala reszte...
Rekomendowane odpowiedzi